Metoxx | sve o televiziji na jednom mjestu

Naslovnica Najnovije vijesti Specijali Teme Preporuke Mišljenja Serije Večeras na TV-u Epizode serija O nama Kontakt


Potražite nas na novoj adresi.



Sve o seriji Sila pročitajte ovdje.



Seks i grad, 1.sezona (epizode)

Objavljeno: srijeda, 06.06.2012. 15:44 Komentari: 0 komentara do sad

Članak o seriji: Seks i grad (Sex And The City) Emitiranje: završeno
Epizode:
Epizoda: 1/12
Na Mirandinoj zabavi koja slavi "trideset i neki" rođendan, Carrie i njezine prijateljice zakunu se da će se početi seksati kao muškarci. Carrie eksperimentira s nekadašnjim dečkom i upoznaje Facu.

Epizoda: 2/12
Samantha pristane izaći s muškarcem koji hoda isključivo s manekenkama i dopusti mu da snimi njihov spolni odnos. Carrie eksperimentira sa zgodnim manekenom i istražuje temu: Koliku moć imaju lijepi ljudi?

Epizoda: 3/12
Carrie je pozvana u kuću bračnog para u Hamptonsima gdje se muž skine pred njom, nakon čega je zamole da ode. Miranda shvati da će joj dečko koristiti karijeri jer u njezinu odvjetničkom uredu sumnjaju da je lezbijka. Samatha bolje upozna Charlottina vratara, a Charlotte ostavi poželjnog muškarca zbog toga što mu se svidi određeni uzorak na porculanu.

Epizoda: 4/12
Jesu li muškarci u dvadesetima nova dizajnerska droga? Navučeš se nakon jednog šuta? Carrie, Miranda i Samantha otkriju dobre i loše strane izlazaka s dečkima u dvadesetima, a Charlottin četrdesetogodišnji dečko zamoli je za neobičnu seksualnu uslugu.

Epizoda: 5/12
Carrie zavidi zapanjujućim seksualnim čarima poznanice i počinje se pitati ima li iskorištavanje svoje seksualnosti za ostvarivanje osobnog probitka posljedice. I sama mora odgovoriti na to pitanje kada izađe na spoj s francuskim arhitektom koji svoju "zahvalnost" iskaže s tisuću dolara. Slavni slikar odabere Charlotte da mu pozira kao model, a Skipper (Ben Weber) postane seksualno opsjednut Mirandom.

Epizoda: 6/12
Na svom prvom službenom spoju s Facom Carrie se pita je li ju odveo u određeni restoran zato što je se stidi. Njezine sumnje sve su veće kad je ne upozna sa svojim prijateljima. Miranda, Samantha i Charlotte shvaćaju razne stvari o svojim ljubavnicima, što ih dovodi do pitanja: Koliko nas se seksa s ljudima koje se stidimo predstaviti svojim prijateljima?

Epizoda: 7/12
Carrie sve vrijeme provodi s Facom, a onda sazna da se on i dalje viđa s drugim ženama, što ne može prihvatiti. Miranda je prekinula sa Skipperom, no kada ga vidi s drugom ženom, pokuša se pomiriti s njime, pod uvjetom da se viđaju i s drugima, što on ne može prihvatiti. Samantha krene u potragu za stanom s agentom za nekretnine kojem je obećala da je jedini, no nastavi koristiti usluge drugih agenata.

Epizoda: 8/12
Carrie otkriva ne samo da je Faca prije bio oženjen, već i da su on i bivša sudjelovali u seksu utroje. Kad upozna bivšu gđu Faca, Carrie se razočara kad otkrije da je pametna, seksi i uspješna. Charlottin dečko želi uvesti još jednu ženu u njihovu vezu, a Miranda se osjeća izostavljenom. U međuvremenu Samantha otkrije da se nehotice previše uplela u vezu s bračnim parom.

Epizoda: 9/12
Faca kaže Carrie da se više nikada neće ženiti. Nakon što je dečko ostavi, Samantha pokuša pretvoriti "Kornjaču" (investitora sa zadahom) u izvrsnu priliku. U isto vrijeme, Miranda upoznaje Charlotte s čarima "Zeca", nakon čega Charlotte prestane izlaziti u društvo.

Epizoda: 10/12
Na darivanju prijateljičina djeteta cure se zamisle nad svojom budućnosti. Carrie kasni mjesečnica, no nije sigurna želi li da test na trudnoću bude pozitivan ili negativan. Charlotte strahuje da nikada neće imati kćer za koju se pripremala cijeli život.

Epizoda: 11/12
Nezgoda uvjeri Carrie da ona i Faca više nikada neće dijeliti postelju. Posljednja tri mjeseca uvjerila su Mirandu da više nikada neće dijeliti postelju ni s jednim muškarcem. Nakon izleta u tantrički celibat Samantha žudi za običnim seksom, a Charlottin bi dečko radije ostvario mentalnu ravnotežu nego vodio aktivan seksualni život.

Epizoda: 12/12
Faca svojoj majci predstavi Carrie kao prijateljicu, zbog čega se Carrie zamisli nad time kamo im veza ide. Miranda prekine s katolikom zbog njegovih seksualnih kompleksa i vrati se u Skipperove uvijek raširene ruke. Charlotte je potištena kada otkrije da se sve vidovnjakinje u gradu slažu oko jednoga - njezina vječna statusa neudane žene.


KOMENTARI

Do sada je na ovu temu ostavljeno 0 komentara. Dodaj svoj komentar... Ostavljeni komentari:
Dodaj svoj komentar...

OBJAVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

metox.blog.hr


NAJNOVIJE

Najnovije vijesti o televiziji (od 1.12.2012.)
možete čitati na našoj novoj stranici, na novoj adresi, s novim dizajnom i s većim brojem vijesti...
Vijesti potražite na linku ovdje.

IZDVOJENO

Sulejman Veličanstveni - sadržaji epizoda

Budite informirani o svim televizijskim vijestima
putem naše Facebooku stranice.


INFO

Metox blog se od 1.12.2012. nalazi na novoj adresi:
Metoxx • http://metoxx.wordpress.com Staro ime i adresa:
Metox • http://metox.blog.hr
Statistički podaci: • Blog otvoren: 05.07.2009. u 10:00h (itvr.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 11.06.2012. u 20:00h (metox.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 01.12.2012. u 18:00h (metoxx.wordpress.com) • Ukupan broj posjeta na (ITVR & Metox blogu)
od 05.07.2009. u 10:00h:
HTML Counter
© Copyright 2009.-2012.