Metoxx | sve o televiziji na jednom mjestu

Naslovnica Najnovije vijesti Specijali Teme Preporuke Mišljenja Serije Večeras na TV-u Epizode serija O nama Kontakt


Potražite nas na novoj adresi.



Sve o seriji Sila pročitajte ovdje.



Odstrel, 1.sezona (epizode)

Objavljeno: srijeda, 06.06.2012. 15:44 Komentari: 0 komentara do sad

U idućim epizodama:Epizoda: 11/12 [Petak, 07.09.2012.] Michael odluči pomoći Lucy u pronalasku sina njezine prijateljice Evelyn (Lucy Lawless), a zauzvrat od Lucy traži novu osobnu iskaznicu s lažnim identitetom. Evelyn tvrdi da je njezinog sina oteo bivši suprug Doug, zbog čega mu zaprijeti smrću. Michael je sve više siguran da su Doug i sin zapravo stvarne žrtve.

Epizoda: 12/12 [Petak, 07.09.2012.] Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja, Michael se napokon sastane s Phillipom Cowanom, čovjekom odgovornim za njegov odstrel. Međutim, njihov susret ubrzo završi kada skriveni snajperist upuca Cowana… Za to vrijeme Sam preuzima novog Michaelovog klijenta, čovjeka kojeg ucjenjuje banda narko-krijumčara.


Emitirane epizode:Epizoda: 1/12 [Ponedjeljak, 02.07.2012.] Nakon povratka kući s tajnog zadatka u Nigeriji, državni špijun Michael Westen (Jeffrey Donovan) neočekivano dobiva otkaz, odnosno Središnja obavještajna agencija SAD-a (CIA) više ne želi koristiti njegove 'usluge' pa ga stavlja na crnu listu osoba koje hitno treba pogubiti. Michaelov, nekad zanimljiv život postaje pravi pakao: bankovni računi su mu blokirani, imovina oduzeta, a mora spasiti vlastitu glavu od manijakalnih ubojica koji lutaju Miamijem. Za početak, Michael otvara ilegalu privatnu agenciju za istraživanje i rješavanje raznoraznih problema običnih građana, samo kako bi sakupio dovoljno novca za osobnu istragu - hitno mora saznati tko je naredio njegov 'odstrel' kako bi vratio svoj život natrag! Osim stalnih borbi protiv svih oblika kriminala, Michael se također mora brinuti i o čudnjikavoj majci Madeline (Sharon Gless) i sumanutoj djevojci Fioni (Gabrielle Anwar), nestabilnoj bivšoj istaknutoj članici Irske republikanske vojske, koja mu pomaže u rješavanju raznih slučaja zajedno s Michaelovim najboljim prijateljem Samom Axeom (Bruce Campbell), ostarjelim, umirovljenim članom američke mornarice.

Epizoda: 2/12 [Ponedjeljak, 09.07.2012.] Michael pomaže Lauri, umirovljenoj prijateljici svoje majke, u potrazi za otuđenom ušteđevinom koju je ilegalno prisvojila grupa kriminalaca. Michael ubrzo pronalazi ekipu i bez problema se u nju uklopi, a kasnije čak uspije uvjeriti glavnog kriminalca Quintena (Mark Pellegrino) da mu omogući pristup računu na kojem su sve ukradene ušteđevine. Za to vrijeme FBI agenti posjećuju Madeline i ostavljaju joj poruku za Michaela.

Epizoda: 3/12 [Ponedjeljak, 16.07.2012.] Tražeći podatke i dokaze o osobama koje su ga pokušale ušutkati i uništiti, Michael se potajno prijavi na seminar za državne operativce, gdje sreće Akhoma Thabeta, egipatskog špijuna kojeg je prije nekoliko godina spasio od sigurne smrti. Istovremeno, Michael pomaže Cari Stanger, konobarici koju uhode članovi narko-kartela jer je svjedočila brutalnom fizičkom nasrtaju njihovog člana Alvara Densantosa, uspjevši nagovoriti kartel da je Desantos, zapravo, policijski doušnik.

Epizoda: 4/12 [Ponedjeljak, 23.07.2012.] Na bratovu molbu, Michael pomaže Billu Reeseu u potrazi za otuđenom kćerkom Jennom, koja je upala u probleme s lažnom modnom agencijom u vlasništvu braće Wilhelm, a za koju se sumnja da se bavi prostitucijom. Michael prvo odluči oteti jednog Wilhelma i zatražiti njegovu zamjenu s Jennom. Uz to, Michael vješto izbjegne svoju smrt, prepoznavši u plaćenom ubojici starog neprijatelja, češkog agenta Jana Hasecka. No ne želi ga ubiti prije negoli mu ovaj isporuči nove informacije o 'odstrelu'.

Epizoda: 5/12 [Ponedjeljak, 30.07.2012.] Michael odluči pomoći zaštitaru zračne luke, Jaku Milleru, jer njemu i njegovoj obitelji prijete trgovci oružjem, usko povezani s izraelskom tajnom službom Mossad. Zbog toga se pod lažnim imenom predstavi kao kupac oružja, ne bi li tako doznao gdje se nalazi skladište oružja, koje će s vremenom opkoliti i tako natjerati dilere da zauvijek napuste Miami. U međuvremenu, FBI agenti zaprijete Samu da će ostati bez vojne mirovine ukoliko nastavi pomagati Michaelu u bijegu.

Epizoda: 6/12 [Ponedjeljak, 06.08.2012.] Michaelova majka Madeline već je nekoliko dana u strahu zbog državnog agenta koji se šulja oko njezine kuće. A za to vrijeme Michael je u akciji: otima gliser jamajčanskom gangsteru kako bi ga prodao klijentu Virgilu, no u trenutku razmjene je napadnut i pobjegne brodom u tajno skrovište. U brodu kasnije pronalazi 10 milijuna dolara u kešu koji pripadaju Virgilovom neprijatelju. Uskoro dobije zanimljivu poruku: napadači drže Virgila za taoca i za njegov život traže lovu iz broda.

Epizoda: 7/12 [Ponedjeljak, 13.08.2012.] Trgovac iz predgrađa Miamija zatražio je Michaelovu pomoć jer banda sitnih kriminalaca već mjesecima terorizira sve trgovine u njegovom susjedstvu s ciljem da ih u potpunosti uklone iz naselja. Kako bi se što bolje uklopio u skupinu, Michael se preruši i odglumi ludog lopova koji želi zauzeti taj teritorij, impresioniravši pritom vođu bande. S druge strane, Michael pronalazi zanimljiv način kako od agenta Blyja dobiti svježe informacije o identitetu osobe koja je naručila njegov odstrel.

Epizoda: 8/12 [Ponedjeljak, 20.08.2012.] Nakon što se nije pojavio na suskom saslušanju, odbjegli kriminalac zatraži Michaelovu pomoć nudeći njemu i Fionu veliku svotu novaca kako bi mu pomogli dokazati da nije on lopov koji je ukrao dragulje. Michael pristaje, te uz Maxovu pomoć locira pravog kradljivca, pa zajedno s Fionom i Samom kreće u zamršenu utrku s vremenom.

Epizoda: 9/12 [Ponedjeljak, 20.08.2012.] Nepoznati otmičari zatočili su zaručnicu Nicka Lama, kućepazitelja brojnih bogataša, i traže otkupninu od visokih 5 milijuna dolara. Fiona, Michael i Sam uspiju otkriti tko su otmičari i gdje se nalaze, no njihov plan poremeti policija. U međuvremenu, Michael susreće državnog birokrata koji ponovo razmatra njegov slučaj.

Epizoda: 10/12 [Ponedjeljak, 20.08.2012.] Michael odluči pomoći Lucy u pronalasku sina njezine prijateljice Evelyn (Lucy Lawless), a zauzvrat od Lucy traži novu osobnu iskaznicu s lažnim identitetom. Evelyn tvrdi da je njezinog sina oteo bivši suprug Doug, zbog čega mu zaprijeti smrću. Michael je sve više siguran da su Doug i sin zapravo stvarne žrtve.

Članak o seriji:
Odstrel (Burn Notice)
Emitiranje:
na RTL televiziji, ponedjeljkom oko 22:30hIduća epizoda na rasporedu:
Ponedjeljak, 13.08.2012.










































































KOMENTARI

Do sada je na ovu temu ostavljeno 0 komentara. Dodaj svoj komentar... Ostavljeni komentari:
Dodaj svoj komentar...

OBJAVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

metox.blog.hr


NAJNOVIJE

Najnovije vijesti o televiziji (od 1.12.2012.)
možete čitati na našoj novoj stranici, na novoj adresi, s novim dizajnom i s većim brojem vijesti...
Vijesti potražite na linku ovdje.

IZDVOJENO

Sulejman Veličanstveni - sadržaji epizoda

Budite informirani o svim televizijskim vijestima
putem naše Facebooku stranice.


INFO

Metox blog se od 1.12.2012. nalazi na novoj adresi:
Metoxx • http://metoxx.wordpress.com Staro ime i adresa:
Metox • http://metox.blog.hr
Statistički podaci: • Blog otvoren: 05.07.2009. u 10:00h (itvr.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 11.06.2012. u 20:00h (metox.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 01.12.2012. u 18:00h (metoxx.wordpress.com) • Ukupan broj posjeta na (ITVR & Metox blogu)
od 05.07.2009. u 10:00h:
HTML Counter
© Copyright 2009.-2012.