Metoxx | sve o televiziji na jednom mjestu

Naslovnica Najnovije vijesti Specijali Teme Preporuke Mišljenja Serije Večeras na TV-u Epizode serija O nama Kontakt


Potražite nas na novoj adresi.



Sve o seriji Sila pročitajte ovdje.



Ruža vjetrova, 2.sezona (epizode)

Objavljeno: srijeda, 06.06.2012. 15:44 Komentari: 0 komentara do sad

• Pročitajte članak o serijiEmitiranje: od ponedjeljka do petka u 20:00h na RTL televiziji

U idućim epizodama:Epizoda: 38/160 [Srijeda, 31.10.2012.] Krsto kreće u potragu za Dunjom, a Sara otvara tvrtku sa Šimunom, dok nešto kasnije susretne Jakova i to prvi put nakon prekida. Mila ponovno postane žrtva zablude o Ranku, Tamara zaprijeti ostavkom, a Nives se opet nađe u sukopobu s Jelenom. No ovaj put će namjerno prijeći preko Stipinih kritika i nasrnuti na Jelenu.

Epizoda: 39/160 [Četvrtak, 01.11.2012.] Jelena odbija Petrovu želju da donira koštanu srž, i svjesno ulazi u rizik kako se ne bi otkrilo da je Petar otac malenog Ante. Nives zatraži Ankicu da se zaposli kod Ranka kako bi ga špijunirala. Sara i Šimun se sve više zbližavaju, Jakov je ljubomoran, a Marija nesretna. Oboje misle da su Sara i Šimun bliži jedno drugom, nego što doista jesu. Krsto se i dalje bori s vlastitom prošlošću…

Epizoda: 40/160 [Petak, 02.11.2012.] Jelena odluči donirati Anti svoju koštanu srž. Prešuti i doktoru i svima ostalima da je Petar otac njenog djeteta, ali potencijalno bolji donor od nje. Ranko je u potrazi za ženom njegovog američkog knjigovođe jer želi doznati kome ga je razotkrila. Međutim, žena koju traži zakuca na vrata Odakovih! Ines je na pragu prodaje hotela…

Epizoda: 41/160 [Ponedjeljak, 05.11.2012.] Nives pošalje Jakova i Mariju da iseljenicu odvedu Dragici u Goračiće. Potaknut Sarinom podrškom Šimun slijedi svoju ljubav i tražeći je, on dolazi do Goračića. Marija prizna Jakovu da je udana, al ne otkrije za koga. Suzana želi nov i čist početak s Krstom pa odbije njegovu ponudu da uloži svoj novac u njihov projekt. Ante se uspješno oporavlja. No Petar sve teže podnosi skrivanje tajne...

Epizoda: 42/160 [Utorak, 06.11.2012.] Šimun otvara srce Mariji, a ona ga teška srca odbije jer misli da će mu tako spasiti život. Petar traži od Jelene da svima otkrije tajnu o očinstvu, ali mu ona zaprijeti da to nikad neće učiniti. Marica želi proslaviti Antin povratak kući, a pozvat će i Matošićke, dok Nives kuje plan kako se riješiti iseljenice. Ranko nastavlja obmanjivati Milu, a Krsti nedostaje Suzana.

Epizoda: 43/160 [Srijeda, 07.11.2012.] Antin povratak kući budi obiteljski duh kod Odakovih. No mogu li se ratne sjekire između Nives i Stipe zakopati barem na dan? Jelena ucjenjuje Petra, a Suzana konačno prizna da je zaljubljena u Krstu, i slama se pred Maricom. Marija i Šimun neutješni razmišljaju o svojoj ljubavi koja se čini nemogućom.

Epizoda: 44/160 [Četvrtak, 08.11.2012.] Marija se ne može riješiti ružnih sjećanja na Ranka, a Jakov joj pruža potporu. Vidjevši ih tako bliske, Sara zaključi da Jakova i Mariju veže nešto posebnije. Mila i Ranko ne primijete da ih iz prikrajka promatra paparazzo, a kasnije ih susretne i Stipe. Krsto je zabrinut za Šimunovo zdravlje jer previše radi, a malo jede. Sara prenese Šimunu svoje sumnje da su Marija i Jakov zajedno!

Epizoda: 45/160 [Petak, 09.11.2012.] Marija se brine o Anti i tako sve više vremena provodi s Petrom. Želi maknuti misli od Šimuna, ali joj to ne uspijeva. Mili je neugodno radi članka u novinama pa odluči nalaziti se s Rankom u tajnosti. Petra muči što još uvijek ne nalazi zajednički jezik s Jelenom. Utjehu pronalazi u piću, a kasnije priznaje Mariji da se jedino pred njom ne pretvara u nešto što uistinu nije…


Prikazane epizode:Epizoda: 37/160 [Utorak, 30.10.2012.] Stipe je ljut na Nives i njene postupke, dok ona pruži emotivnu potporu nesretnoj Mariji koju je prethodno napala. Antino zdravstveno stanje je ozbiljno, a Petar i Jelena strahuju za njegov život, sok Sara, Šimun i Ines planiraju posao s maslinama. Ranko je prisiljen prikupiti novac kako bi nadoknadio milijunsku štetu, a Tamarin novi posao je odobrovoljiti Leonarda.

Epizoda: 36/160 [Ponedjeljak, 29.10.2012.] Jelena poludi kada shvati da neće vidjeti Antin novac prije njegove punoljetnosti. Ranko je u neprilici, a trgovac oružjem Leonard je ljut zbog gubitka vrijednog arsenala pa mu postavlja ultimatum. Marija je prisiljena ispričati Stipi sve što zna o Ranku, no Nives optuži Mariju da je Rankov špijun. Krsti nije drago vidjeti Šimuna i Saru tako bliske, a doktor otkriva da Ante ne boluje od viroze nego od teške bolesti…

Epizoda: 35/160 [Petak, 26.10.2012.] Policija je presrela Rankovu pošiljku oružja. Istražujući tko ga je cinkao, Ranko ubije čovjeka. Ali i sam je opasnosti jer postoji netko tko zna više od njega… Marija shvati da je Ranko umiješan u šverc oružjem i kaže to Stipi. Zar je moguće da je Nives iz osvete uplela Odake u toliko opasnu stvar? Šimun se naposljetku otvori Sari, Jelena dobije od Ines velikodušnu svotu novca za Antu, ali uz poseban uvjet, a Anti opet jako pozli.

Epizoda: 34/160 [Četvrtak, 25.10.2012.] Zbog Tamarinog pritiska, Marija je prisiljena ostaviti Šimuna jer, ukoliko to ne učini, Šimun bi mogao ozbiljno nastradati. Na drugoj strani grada Nives je uspjela pakleno zapapriti Ranku koji sve više osvaja Milino povjerenje i naklonost. Ines je spremna prebaciti novac od prodaje stanova Jeleni, a Antino zdravstveno stanje je ozbiljno narušeno…

Epizoda: 33/160 [Srijeda, 24.10.2012.] Potaknuta Maričinim i Stipinim blagoslovom, Marija ponovno odlazi Šimunu, međutim na putu je presretne lukava Tamara koja je na vlastitoj koži osjetila Rankov ubilački apetit! Jakov i Petar otvaraju novu firmu koja će označiti nov, potpuno legalan poslovni početak za Odakove. Jakovu raste samopouzdanje, dok Petar brani Nivesine interese jer osjeća da će ulazak u posao s Rankom donijeti samo probleme. Nives priprema iznenađenje pri povratku iz Amerike, a Antino zdravstveno stanje ne sluti na dobro.

Epizoda: 32/160 [Utorak, 23.10.2012.] Šimun iznenadi Mariju romantičnom večerom na kojoj je zamoli da mu povjeri svoju tajnu. Ali Marija na to još nije spremna… Ljubomorna Tamara provocira Ranka do njegovih krajnjih granica tolerancije, a Mila se povjeri Suzani. U međuvremenu, Sara prizna Ines koliko ju je pogodio prekid s Jakovom, ali također shvaća da se mora suočiti sa svojom tugom i nastaviti s projektom u masliniku. Ines prihvati Jelenine ponude za prodaju stanova. Nitko ne primjećuje da je Ante bolestan.

Epizoda: 31/160 [Ponedjeljak, 22.10.2012.] Mariju ulovi panika kada shvati da Stipe ugovara suradnju s Rankom. No on je uvjerava da zna što radi kada je u pitanju vrlo opasan Ranko. Stipe predstavi Jakova kao svoju desnu ruku, što Petra jako uzruja. Krsto pronađe iscrpljenu Saru bez svijesti i spasi je. Marica sazna za njezin prekid zaruka, ali Sara zasad ne želi razmišljati o povratku Jakovu, a Suzana mu zahvali na pomoći. Nives je došla do novih informacija o Ranku, a Šimun je razočaran jer se Marija nije pojavila na dogovorenom mjestu.

Epizoda: 30/160 [Petak, 19.10.2012.] Marija i Šimun se ne mogu odvojiti jedno od drugog. Tamara ih u tajnosti promatra, ali iz osobnih razloga ne otkrije to Ranku. Stipe je siguran da će upravo Odakovi dobiti koncesiju za novi posao pa priprema Jakova i Petra na nov način života koji će uslijediti nakon dobivanja koncesije – profesionalizam i rad. Iako se osjeća vrlo sigurnom u kući Odakovih, Mariju će dočekati neugodnost!

Epizoda: 29/160 [Četvrtak, 18.10.2012.] Kako bi dobio koncesiju, Stipe prihvati Jelenin novac koji je naslijedila od Markove ostavštine. Ranko poziva Milu na večeru i pošalje joj lijep poklon kao zahvalu. Sara se oporavlja od prekida s Jakovom, potiskuje tugu akcijom kroz novi posao s maslinikom, a Suzana i Krsto se zbližavaju. I Marija i Šimun provode dan zajedno, ali ih u stopu prati Tamara.

Epizoda: 28/160 [Srijeda, 17.10.2012.] Marija odluči dati priliku Šimunu, ali pod uvjetom da njihova 'veza' bude tajna. Hoće li on napokon saznati sve? Suzana nađe Krstovu pjesmu posvećenu njoj. U međuvremenu, Stipe okrivi Petra za Nivesin nestanak tijekom potrage za Marušićem, Mila žarko želi razotkriti Odakove i pomoći Ranku, Sara opsesivno radi na projektu s maslinama, dok Jakov sve više pokazuje svoje novo lice - budućeg vođe Odakovog carstva.

Epizoda: 27/160 [Utorak, 16.10.2012.] Marija zatraži Stipu da obustavi rat s Rankom, dok Nives traži načine kako naći Marušića i osvetiti mu se. Unatoč uzajamnoj mržnji, Suzanu također boli uspomena na propalu ljubav pa pristane reći Nives gdje se nalazi Marušić. Za to vrijeme Petra izjeda krivnja zbog Nives, Ines i Suzana dobile su rješenje o nasljeđivanju Markove imovine, a Marija je razapeta između želje da vidi Šimuna i spoznaje da to ne smije.

Epizoda: 26/160 [Ponedjeljak, 15.10.2012.] Marija shvati da nema izbora nego reći Stipi da joj je Ranko muž. Iako iznenađen, Stipe joj obeća da će čuvati njezinu tajnu i da će je zaštititi, ali ne zna da njihov razgovor prisluškuje znatiželjna Jelena. Nives je ljuta jer Marušić nije mrtav, a Petar ju je greškom naveo na krivi trag. Ines odluči pomoći Šimunu i preko Marice pozove Mariju na selo, a Ranko uživa što ima Milu na svojoj strani.

Epizoda: 25/160 [Petak, 12.10.2012.] I dok Marija teškom mukom odbija Šimuna, Krsto i Suzana jedno drugom obećaju prijateljstvo, iako osjećaju nešto više. Ines djelomično odahne jer rezultat DNK testa govori da je Marko biološki otac malog Ante. Kako bi se skroz uvukao u Nivesino srce, Petar je dovodi na sahranu Ivana Marušića. Stipe se vratio, ali je nezadovoljan situacijom koja ga dočeka kući. Nives pred Stipom objavljuje rat Ranku Mrčeli, a Marija priznaje Stipi da zna tko je Ranko!

Epizoda: 24/160 [Četvrtak, 11.10.2012.] Slomljeni nakon rastanka, Sara i Jakov utjehu traže u obiteljima. Nives je uvjerena da je Ranko popustio i da će ponuditi suradnju Odacima. No, ne zna da joj Ranko priprema veliko iznenađenje. Petar na svoju ruku saznaje novu informaciju o Ivanu Marušiću, a svađa Krste i Suzane mogla bi dovesti do poljupca.

Epizoda: 23/160 [Srijeda, 10.10.2012.] Mila daje Ranku povjerljivu informaciju o Odacima, a Tamaru opsjeda ljubomora. Petar i Nives se sve više udružuju, i u poslovnom i privatnom smislu. Nives željno iščekuje obračun s Rankom, a Petar pronalazi još jedno rješenje! Jelena se osjeća izolirano od ostatka obitelji pa počne smišljati novu osvetu, a Krsto i Suzana sve teže kontroliraju uzavrele emocije!

Epizoda: 22/160 [Utorak, 09.10.2012.] Ines povjeri Sari da je konačno otkrila Jelenino pravo lice. Marija se ponudila pomoći Ines pa je Jakov dovodi Matošićkama. Nivesin i Petrov plan se realizirao i njih dvoje sad likuju zbog novinskog članka koji je osramotio Ranka. Poslije još jednog pokušaja razgovora koji završi svađom, Jakov i Sara definitivno prekidaju. Oboje su potreseni, ali shvaćaju da je tako najbolje.

Epizoda: 21/160 [Ponedjeljak, 08.10.2012.] Jelena se služi trikovima kako bi odgodila Inesin odlazak u bolnicu, ali joj planove pomrsi Jakov, čiji iznenadni dolazak spašava situaciju. U želji da diskreditiraju Ranka, Nives odlazi na razgovor s novinarom koji bi trebao objaviti bombastične informacije o njemu, ali Petar ima drugu ideju… U međuvremenu, Suzana i Krsto ne znaju kako međusobno razgovarati nakon trenutka bliskosti koji su imali, Marija osvaja malog Antišu, a Sara i Jakov su očajni zbog prekida.

Epizoda: 20/160 [Petak, 05.10.2012.] Odakovi su u problemima! Moćni Ranko im je direktni konkurent u velikom poslu. Nives je u početku htjela surađivati s njim, ali će promijeniti mišljenje kada je Ranko ponizi. Iako mu je Krsto rekao istinu o Dunji, Šimun neće stati u naumu da pronađe Mariju. Siguran je da su sudbinski određeni za veliku ljubav. Nešto kasnije Krsto se emotivno otvori prema Suzani, Sara prekine s Jakovom, a Jelenin posjet uznemiri Ines.

Epizoda: 19/160 [Četvrtak, 04.10.2012.] Nives je odlučna vratiti obitelji stari sjaj preko novog posla, ali joj Ranko zapriječi put prema uspjehu. Sara je tužna i razočarana jer je Jakov izabrao obitelj i posao, a ne nju. Petar i Jakov se sve više zbližavaju, dok se Šimun i Krsto sve više svađaju.

Epizoda: 18/160 [Srijeda, 03.10.2012.] Na povratku kući Jakova dočeka Sara, koja želi znati na kojem točno poslu on radi i može li se i ona uključiti. No ubrzo se posvađaju… Šimun završi u pritvoru, ali ga Suzana vrati na slobodu. Ines da Šimunu emotivnu podršku, ali je Krsti dosta njegovog ponašanja. Marija se vrati Odakovima i potakne Nives na novu akciju, a Mila želi uključiti policiju u potragu za Marijom!

Epizoda: 17/160 [Utorak, 02.10.2012.] Nives pokušava pomiriti Jakova i Petra kako bi bar u poslu surađivali bez trzavica. Kasnije se njih dvojica nađu u opasnosti da budu otkriveni od policije. U međuvremenu, Ines dolazi na ideju kako riješiti Sarin problem, Mila se nađe s Marijinim očuhom, Krsto uspije nagovoriti Šimuna da ipak ne zove policiju, a Marija želi pobjeći iz Splita jer osjeća kako su joj Rankovi ljudi na tragu. Hoće li im uspjeti umaći?

Epizoda: 16/160 [Ponedjeljak, 01.10.2012.] Sara i Jakov se posvađaju jer se Sara, zajedno s Nives, potajno petljala u njegov posao. Iako ljut na Nives, Jakov ne prihvaća Petrovu ponudu da zakopaju ratnu sjekiru. Želi steći njihovo povjerenje prije Stipinog povratka. Šimun je uvjeren da je Marija bila u njegovoj blizini pa odluči kontaktirati policiju u vezi njezinog nestanka.

Epizoda: 15/160 [Petak, 28.09.2012.] Čuvši Rankov glas, Marija pobjegne iz kuće Odakovih. Jakov je ljut na Nives i Petra jer su ga htjeli isključiti iz potencijalnog posla. Međutim, i Sara mu prizna da je imala prste u tome… Krsto i Suzana se, u međuvremenu, zbližavaju, a Marija konačno ugleda Šimuna. No netko im pokvari susret…

Epizoda: 14/160 [Četvrtak, 27.09.2012.] Šimun sve teže podnosi iščekivanje Marijinog poziva, ali ne odustaje od potrage za njom. Ines se boji nalaza DNK analize koji bi mogao otkriti istinu o Jeleni, za koju i dalje sumnja da je odgovorna za Markovu smrt. Nives i Petar su odlučili pokušati sklopiti posao s Rankom. Obruč oko Marije se steže, a Ranko je sve bliže…

Epizoda: 13/160 [Srijeda, 26.09.2012.] Jelena je u panici! Matošićke zajedno s Nives traže Antin DNK test pa ona pozove Petra u pomoć. Šimun predaje oglas sa šifrom u novine, nadajući se da će se Marija odazvati. U međuvremenu, Suzana i Krsto ponovno imaju neugodan susret, a Mila sumnja da je Ranko opasan pa odluči pronaći Mariju prije njega.

Epizoda: 12/160 [Utorak, 25.09.2012.] Stipe ipak dozvoli Mariji da prespava kod Odakovih za vrijeme njegove odsutnosti. Za to vrijeme Šimun, unatoč batinama, nastavlja svoju potragu za Marijom, a Mila okuplja tim suradnika koji će joj pomoći u potrazi za Marijom. Jelena je zatečena Inesinom prijetnjom, ali je ipak zadovoljna činjenicom da će njezin Ante dobiti pola Markove imovine bez Inesinih uvjeta, ne znajući da će joj Nives raditi iza leđa.

Epizoda: 11/160 [Ponedjeljak, 24.09.2012.] Ranko je došao na ideju predati oglas u kojem traži njegovateljicu. Ines želi prenijeti dio nasljedstva Anti, ali nije htjela pozvati Jelenu na imovinsku raspravu. Iako je Stipe izričito tražio od ukućana da ne dolaze na parnicu, Jelena ga ne posluša, već i sama zatražio svoj dio nasljedstva. Međutim, Ines zbog toga promijeni mišljenje i postavlja Jeleni uvjet.

Epizoda: 10/160 [Petak, 21.09.2012.] Jelena se raduje skorašnjoj raspravi o Markovoj ostavštini jer vjeruje da će ona i Ante dobiti lijep dio nasljedstva. Međutim, Nives želi da Antinim novcem upravlja obitelj Odak, a ne Jelena. Stipu ljuti što je Nives poslala Petra i Jakova da sami obave prvu pošiljku šverca i posvađa se sa sestrom. Sara je povrijeđena što Jakov nije došao i poruči mu da će morati izabrati između nje i obitelji. Marija odlazi u bolnicu predati papire za Stipinu operaciju i prestravi se kad ondje ugleda Rankovog prijatelja Damira.

Epizoda: 9/160 [Četvrtak, 20.09.2012.] Iako se osjeća sigurnom u kući Odakovih, Marija se boji za vlastiti život jer misli da Stipe uskoro više neće trebati njezinu pomoć. Šimun ne odustaje od potrage za Marijom. U šetnji plažom sretne Tamaru koja mu pokaže Marijinu fotografiju. Šimun joj ne vjeruje i slaže da Mariju nikada nije vidio. Krsto prihvati Suzaninu ispriku.

Epizoda: 8/160 [Srijeda, 19.09.2012.] Stipe optužuje Nives da se ne koncentrira dovoljno na posao. Kako bi udovoljila bratu, ona uvodi Petra i Jakova u biznis. Doznavši da je Šimun pomogao Mariji u bijegu, Ranko zamoli ljubavnicu, odvjetnicu Tamaru, da preispita mladića i dozna gdje se Marija sada nalazi. Krsto se pomiri sa Šimunom i ispriča se Suzani, ali kasnije opet upadne u neugodnu situaciju kada zajedno sa Suzanom naleti na polugole Jakova i Saru.

Epizoda: 7/160 [Utorak, 18.09.2012.] Mariju hvata panika i ne zna je li više sigurna kod Odakovih pa razmišlja o bijegu iz Splita. Suzana i Krsto ljute se na svoju djecu koja zbijaju šale u vezi njihova susreta na jezeru. Nakon još jednog konflikta s ocem, Šimun odluči pronaći Mariju jer ne želi završiti sam poput svog oca. U međuvremenu, Nives progoni krivnja zbog Dragičine laži.

Epizoda: 6/160 [Ponedjeljak, 17.09.2012.] Nives nema snage priznati Petru istinu o ocu, ali Dragica preuzme inicijativu i podvali Petru laž. Zahvaljujući Mili Ranko je sve bliže Mariji i uskoro bi mogao saznati gdje se skriva. Kasnije te večeri, Marija iz novina sazna da je Ranko u Splitu. Zajednički ručak Matošića i Bartulovića završi neugodnom scenom – sazna se da je Krsto vidio Suzanu golu.

Epizoda: 5/160 [Petak, 14.09.2012.] Stipe prihvati Mariju kao članicu obitelji, a Petar se sve više trudi poboljšati svoj odnos s Nives. Svi su svjesni ovih novih promjena u obitelji, no ipak će one najteže pasti Jeleni. Marija svakim novim danom živi sve opuštenije u kući Odakovih. I dok ona ne prestaje misliti na Šimuna, Ranko je već pronašao njezinu sestru Milu, koja je upravo došla u posjet Matošićkama na Maslinik. Cure su jedva dočekale društvo…

Epizoda: 4/160 [Četvrtak, 13.09.2012.] Ranko je shvatio da Marijin nestanak nije nesretni slučaj. Vjeruje da joj je netko u Splitu pomogao da se sakrije. Stipe blagoslovi Jakovljevo i Sarino vjenčanje, ali pod uvjetom da oboje ostanu živjeti u kući Odakovih. U međuvremenu na Masliniku, Krsto i dalje odbija pomisao da je u Suzani pronašao novu ženu u svom životu.

Epizoda: 3/160 [Srijeda, 12.09.2012.] Ranko i dalje bezuspješno traga za Marijom, ne znajući da se ona skriva kod Odakovih. S vremenom se dopala i Stipi, ali joj on to još ne želi reći. Matošićke se raduju novom životu na Masliniku, a Šimun im pomaže u prilagodbi novom okruženju, posve zaboravljajući svoje obveze na farmi. I dalje sanjari o danu kada je spasio Mariju i uzaludno pokušava pronaći barem jedan trag koji će ga dovesti do nje. Sara iznenadi sve povratkom kući s vjenčanim prstenom na ruci!

Epizoda: 2/160 [Utorak, 11.09.2012.] Spasivši Stipu od utapanja, Marija zadobije povjerenje ostalih članova obitelji Odak. Ubrzo upoznaje Jelenu, koja hini da je njome oduševljena, i Jakova. Nitko ne zna da su Jelena i Petar u ljubavnoj vezi, i da kuju plan kako se domoći bogatstva Odakovih. Istovremeno, na Masliniku, Ines vjeruje u ponovni početak za sebe i svoje dijete, a Sara dobiva neočekivanog pomoćnika u susjedu Šimunu, starom prijatelju iz djetinjstva, koji obećava obaviti sitne popravke na njihovoj kući.

Epizoda: 1/160 [Ponedjeljak, 10.09.2012.] Na plaži Šimun naiđe na tajnovitu Mariju, koja je preživjela olujno nevrijeme. Tjedan poslije Marija dolazi u kuću Odakovih kako bi njegovala Stipu, koji je pretrpio moždani udar. Marica je toplo prima, ali se među ostalim članovima obitelji osjećaju brojne trzavice… Za to vrijeme Marijin suprug Ranko odlučan je pronaći odbjeglu suprugu, živu ili mrtvu, a Suzana, Sara i Ines dolaze u svoju staru kuću na selu gdje ih krajičkom oka promatraju susjedi Krsto i Šimun.


KOMENTARI

Do sada je na ovu temu ostavljeno 0 komentara. Dodaj svoj komentar... Ostavljeni komentari:
Dodaj svoj komentar...

OBJAVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

metox.blog.hr


NAJNOVIJE

Najnovije vijesti o televiziji (od 1.12.2012.)
možete čitati na našoj novoj stranici, na novoj adresi, s novim dizajnom i s većim brojem vijesti...
Vijesti potražite na linku ovdje.

IZDVOJENO

Sulejman Veličanstveni - sadržaji epizoda

Budite informirani o svim televizijskim vijestima
putem naše Facebooku stranice.


INFO

Metox blog se od 1.12.2012. nalazi na novoj adresi:
Metoxx • http://metoxx.wordpress.com Staro ime i adresa:
Metox • http://metox.blog.hr
Statistički podaci: • Blog otvoren: 05.07.2009. u 10:00h (itvr.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 11.06.2012. u 20:00h (metox.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 01.12.2012. u 18:00h (metoxx.wordpress.com) • Ukupan broj posjeta na (ITVR & Metox blogu)
od 05.07.2009. u 10:00h:
HTML Counter
© Copyright 2009.-2012.