Metoxx | sve o televiziji na jednom mjestu

Naslovnica Najnovije vijesti Specijali Teme Preporuke Mišljenja Serije Večeras na TV-u Epizode serija O nama Kontakt


Potražite nas na novoj adresi.



Sve o seriji Sila pročitajte ovdje.



Sulejman Veličanstveni, 2.sezona (epizode)

Objavljeno: srijeda, 06.06.2012. 15:44 Komentari: 1 komentara do sad

• Pročitajte članak o drugoj sezoni serije
• Pročitajte sadržaje epizoda prve sezone serijeEmitiranje: od ponedjeljka do petka u 20:50h, nedjeljom u 20:00h na RTL televiziji

U idućim epizodama:
Nove sadržaje epizoda potražite na našoj novoj stranici, kliknite ovdje.


Prikazane epizode:Epizoda: 34/78 [Srijeda, 14.11.2012.] Hatidže dozna da je trudna, a sretna vijest razveseli sve osim kalfe Nigar! Mahidevran predloži Hatidži da se svakako riješi Nigar, smatrajući da njoj i Ibrahimu donosi nesreću, te sultaniji predloži da je čim prije udaju za nekog podobnog, poput Matrakčija Nasuh-efendiju. Kad čuje taj prijedlog, Ibrahim naredi Matrakčiju da oženi kalfu Nigar čim prije!

Epizoda: 33/78 [Utorak, 13.11.2012.] Sulejman je ljut zbog razloga kojim je Hurem mislila opravdati svoj nedolazak u ložnicu, ali i činjenice da mu je predložila – vjenčanje! Bijesan odlazi k majci s naredbom da je se istjera s dvora. Za to vrijeme, Ibrahim u posljednji trenutak spasi kalfu Nigar od smrti.

Epizoda: 32/78 [Ponedjeljak, 12.11.2012.] Umjesto da je istjera s dvora, gospa Daje teška srca preda Leov dnevnik Hurem, koja ga pred očima majke sultanije spali! Pritisnut teškom zimom i velikim gubicima na bojnom polju, Sulejman naredi prekid opsade Beča i počne se povlačiti. Nekoliko dana kasnije vrati se na dvor željan Hurem, koja će iskoristiti sultanovu dobru volju kako bi je napokon oslobodio ropstva.

Epizoda: 31/78 [Nedjelja, 11.11.2012.]Nakon što je pročitala svaki redak Leovog dnevnika, sultanova majka zatraži od Hurem da napusti dvor zauvijek kako bi spasila sebe i svoju djecu od smrti, smatrajući da je izdala Sulejmana. No Hurem joj prizna da je i Ibrahim znao za dnevnik i njime joj prijetio životom, zbog čega se majka sultanija iznenada onesvijesti! Hatidže odlazi k Hurem osuditi je zbog majčinog lošeg zdravstvenog stanja.

Epizoda: 30/78 [Nedjelja, 11.11.2012.] Majka sultanija još jednom predbaci Hurem da se loše ponaša prema njoj i ostalim dvoranima. Kada čuje da je Mahidevran povodom otvaranja dobrotvorne ustanove dobila mnogo pohvala, Hurem odluči postati dobročiniteljica.

Epizoda: 29/78 [Četvrtak, 08.11.2012.] Hurem zahtjeva ostati sama sa Sulejmanovom majkom, uvjerena da je upravo ona ubila njezinog najdražeg konja kojeg joj je darovao sultan. Svi se boje da će Hurem nauditi majci sultaniji, te stoga dežuraju ispred vrata. No, suprotno priželjkivanom, Hurem zatraži majku sultaniju da joj okonča život…

Epizoda: 28/78 [Srijeda, 07.11.2012.] Kako bi pokazao Ibrahimu da su sultanovi podanici itekako zamjenjivi, Sulejman imenuje Bali-bega za komornika i upravitelja dvora, te mu dodijeli pečat. Ova odluka teško pogodi Ibrahima. Daje je smijenila Esmu i Nilufer te im zabranila da se približavaju Hurem, koja je stjerana natrag u harem. I kalfa Nigar i Gul-aga ne smiju slušati Huremine naredbe…

Epizoda: 27/78 [Utorak, 06.11.2012.] Doznavši da je Nigar otrovala sluškinju, ali ne i princezu, Hurem još jednom podsjeti Izabelu da će kad-tad umrijeti u haremu ukoliko istog trena ne napusti palaču. Uplašenu Nigar i Gul-agu susretne Gulšah, koja odmah pojuri sve ispričati Mahidevran. Sljedećeg jutra Sulejman zatekne praznu sobu princeze Izabele i odmah naredi da se pretraži svaki pedalj palače.

Epizoda: 26/78 [Ponedjeljak, 05.11.2012.] Iako je savjetovala Hurem da se zauvijek riješe Izabele tako da je zaraze kugom, kalfa Nigar svojevoljno mijenja plan i preko Ibrahim-paše nabavlja otrov kojim će otrovati princezu. Iste večeri Gul-aga dozna da Nigarin otrov nije ubio princezu Izabelu, već samo njezinu sluškinju, pa odluči uzeti stvari u svoje ruke i skriti preživjelu princezu na tajno mjesto. Za to vrijeme, usred noći kalfa Nigar će očistiti Izabelinu sobu od dokaza koji upućuju na nju i Hurem.

Epizoda: 25/78 [Nedjelja, 04.11.2012.]Sultanova majka pozdravila je Izabelin dolazak u harem, nagovješćujući joj da se pripremi za odlazak u ložnicu. Kako bi spriječila da se to uistinu i dogodi, Hurem iznese sultanu sve svoje sumnje i strahove, nadajući se da će se sultan smilovati njezinoj boli. Kasnije doznaje da se Izabela sprema za prvu noć sa Sulejmanom. Poniženu i shrvanu od boli, Hurem zaustave pred sobom u kojoj Sulejman i princeza provode prvu zajedničku noć. Opčinjen princezinom ljepotom, Sulejman naredi Ibrahimu da više ni s kim ne sudjeluje u pregovorima za njezinu slobodu. Međutim, zaboravio je na Hurem, koja ima lukav plan kako se riješiti novog neprijatelja!

Epizoda: 24/78 [Nedjelja, 04.11.2012.] Dok kalfa Nigar moli Ibrahima da je ne protjera u staru palaču, Hatidže pronađe njezin šal ispod Ibrahimovog kreveta. Sultanova majka ljuta je što je Hurem organizirala zabavu u haremu. Iako utučen zbog gubitka voljene Armin, Bali-beg prihvati novu sultanovu dužnost i odlazi na put prema Mađarskoj, Sulejman na Mihirmahinom vratu spazi ogrlicu koju je poklonio Izabeli, a Hurem traži način kojim će spriječiti Nigarin odlazak iz Topkapi palače. Hatidže se polako vraća životu u palači i odluči ugostiti najbliže ljude na svečanoj večeri, ne znajući da će se, prema Ibrahimovom naputku, na istoj pojaviti i princeza Izabela. Ljuta jer princeza još uvijek nije otišla, Hurem će Izabeli očitati još jednu lekciju. Međutim, sultanova miljenica će od Izabele čuti bolnu istinu…

Epizoda: 23/78 [Četvrtak, 01.11.2012.] Prilikom bijega na brod, princezu Izabelu u zasjedi dočeka Ibrahim! U međuvremenu, sultan Sulejman dolazi do lovačke vile i otkriva da princeze nema, a uskoro sazna da je za Izabelin bijeg zaslužna upravo Hurem, koja je uvjerena da se zauvijek riješila princeze. Bali-beg mašta o budućnosti s Armin. Obuzet snažnim osjećajima, zaprosi Armin, a kasnije joj donese i vjenčanicu i prsten. Dvorani su iznenađeni povratkom kalfe Nigar u harem, a Hatidžino stanje se ne poboljšava pa joj predlažu da se vrati kući…

Epizoda: 22/78 [Srijeda, 31.10.2012.] Dvorski doktor Jusuf otkrio je Bali-begu da njegova draga Armin boluje od smrtonosne kuge. Neutješni Bali-beg ne želi se još oprostiti od Armin… Hurem naredi Gul-agi da se pobrine za Izabelin bijeg i daje mu točna uputstva za pripremu. Gulšah je u međuvremenu pronašla djevojku koja će prevesti Leov dnevnik. Prema naredbi Ibrahim-paše, kalfa Nigar pronađe Leov dnevnik, ali ga odluči skriti u šumi da ga nitko nikada ne pronađe. Sulejman i Hurem odluče prošetati šumom, ali njihovo druženje prekine princeza Izabela. Dvorski ljekar Jusuf-efendija obavještava Ibrahima da je u dvoru izbila epidemija kuge! Tijekom noći, kalfa Nigar ulazi u Ibrahimovu sobu…

Epizoda: 21/78 [Utorak, 30.10.2012.] Dok Ibrahim želi dovesti Hurem u neugodnu situaciju naredivši joj da pred sultanom pročita dio Leovog dnevnika dok u rukama drži njezin portret, u njegovoj se palači odvija prava drama! Slomljena Hatidže odlučila si je oduzeti život, ali će je na vrijeme otkriti kalfa Nigar! Ibrahimovo ispitivanje prekine neugodna vijest, a Hurem iskoristi tu priliku i riješi se Leovog dnevnika, no kasnije ga nikako ne mće moći naći… Cijela obitelj zabrinuta je za Hatidže, koja je u kritičnom stanju. Princeza Izabela dolazi u Ibrahimovu palaču, ne znajući za ovu tešku obiteljsku situaciju. U želji da je se zauvijek riješi, Hurem se ponudi organizirati joj bijeg iz lovačke vile. Mahidevran se dokopala Leovog dnevnika…

Epizoda: 20/78 [Ponedjeljak, 29.10.2012.] Sulejmana iznenadi naredba njegove majke da se Mustafa useli u Huremine odaje, iako je uvjeren da majka sultanija ima opravdan razlog za to. Hatidže ne može prihvatiti istinu da je njezin sin umro, pa će u stanju ludila optužiti kalfu Nigar da joj je ubila sina jer je zaljubljena u Ibrahima. Izabela je pronašla način kako pobjeći sultanu…Ibrahim-paša prihvati nove poslovne obveze i odlazi na suđenje propovjedniku Kabizu, iako je u žalosti. Hurem ne odustaje od želje za osvetom i opet se tajno sastane s astrologom Jakubom, kojeg će izgrditi jer je njezin neprijatelj ostao živ unatoč njegovim vradžbinama. No, njihov će susret iznenada prekinuti dolazak majke sultanije!

Epizoda: 19/78 [Nedjelja, 28.10.2012.]Sulejman ponovno posjećuje Izabelu u lovačkoj vili, no njihov razgovor iznenada prekine zmija koja ugrize princezu za nogu. Sulejman će reagirati na vrijeme i sam izvaditi otrov iz njezine noge te je odvesti vidarima. Za to vrijeme kalfa Nigar i liječnik Jusuf će svojim dolaskom prekinuti Hurem u pokušaju gušenja bolesnog Ibrahima, dok će Hatidže nervozno iščekivati doktorovu dijagnozu. Hoće li Ibrahim preživjeti i je li doktor otkrio da je crna magija kriva za Ibrahimovo kritično stanje? Majka sultanija podari Mahidevran i Mustafi Hureminu bivšu sobu, a sultan se osobno brine za zdravlje princeze Izabele. Cijeli dvor će šokirati vijest da je Hatidžino dijete preminulo u snu!

Epizoda: 18/78 [Nedjelja, 28.10.2012.] Nakon što je na sultanovoj terasi vidjela Sulejmana i Izabelu kako prisno razgovaraju, ljubomorna Hurem pojuri im pokvariti romantično druženje. Međutim, sultanovo hladno držanje je još više uznemiri, pa u stanju očaja naredi da se njezin konj imena Ljubav, kojeg joj je svojevremeno darovao sultan, podari Izabeli. Ljut zbog dolaska princeze u harem, Sulejman će očitati lekciju majci koju će pritom ponovno podsjetiti da se ne miješa u državne poslove. U posjet sultanu dolazi sin hodže Kemala, zabrinut zbog propovjednika mule Kabiza koji uzrokuje nerede na čaršiji, skupljajući sljedbenike kojima pogrešno tumači Kuran. Vladar naredi da se nevjernik dovede na divan kako bi saslušali njegove propovjedi, a zatim ga i osudili. Bali-beg uzaludno pokušava pronaći Armin, Gul-aga shvati da je netko ukrao njegovu škrinjicu u šumi, a Hurem odlazi k sultanovoj majci i Hatidži kako bi preko njih zadržala sultana.

Epizoda: 17/78 [Četvrtak, 25.10.2012.] Ibrahim se ozbiljno razbolio, a pokušaji kalfe Nigar da ga izliječi pripravcima gatara razbjesnit će ionako ljubomornu Hatidže. Kalfi Nigar će narediti da napusti njihovu palaču i ostavi ih same. Nakon posjete Izabeli, Hurem se opet uplakana vraća na dvor, a Mahidervan će o svemu izvijestiti sultana i njegovu majku. Priča o Bali-begovoj ljubavi prema Armin postat će nova tema dvora.

Epizoda: 16/78 [Srijeda, 24.10.2012.] Kako bi promijenila položaj na dvoru, Izabela počinje igrati svoju igru. Ni Hatidži se ne sviđa što princeza dijeli komplimente i njezinom Ibrahimu. Bali-beg otvoreno izjavi ljubav Armin, a kako ona ne vjeruje riječima, sve će zapečatiti poljupcem. Ibrahim će žestoko ukoriti Bali-bega zbog otimanja Armin. Ibrahim se zbog visoke temperature sruši u krevet, a Hurem ostane u šoku kada ogrlicu, za koju je bila sigurna da je namijenjena njoj, vidi na Izabelinom vratu!

Epizoda: 15/78 [Utorak, 23.10.2012.] Bali-beg i Armin pronalaze utočište kod Matrakčija, u nadi da će uskoro riješiti problem s Arminim ocem. Izabela shvati da mora pronaći način kako obavijestiti obitelj da je još uvijek živa. Kalfa Nigar iskoristi priliku kako bi ponovno postala bliska s Hurem, pa joj prizna da su Sulejman i princeza Izabela bili vrlo bliski prilikom njegovog posljednjeg posjeta. Hurem pobjesni od muke i odluči zaprijetiti princezi. Hatidže priređuje svečanu večeru za sultana i Hurem, na koju je pozvala i Izabelu.

Epizoda: 14/78 [Ponedjeljak, 22.10.2012.] Mahidevran se naslađuje Hureminom boli zbog sultanovog sve većeg interesa prema princezi Izabeli. Mahidevran podsjeti Hurem kako će s vremenom proći isti pakao kao i ona nekada… Sultanov miljenik, Bali-beg oslobodi princa Frederika iz zatočeništva, a Ibrahim se vraća kući i prenosi sultanu vijest o gušenju pobune. Hurem će opet pokušati utjecati na sultana negativnim pričama o Ibrahimu, zbog čega će Sulejman žustro napasti Hurem, te ljutito otići princezi Izabeli.

Epizoda: 13/78 [Nedjelja, 21.10.2012.]Vidjevši sultana i njegovu gošću kako ulaze u lovačku palaču, očajna Hurem plačući se vrati u Topkapi palaču. Dodatno će je poraziti saznanje da se radi o španjolskoj princezi koja se već tjednima druži s njezinim sultanom. Uvjerena da je sultan nikada neće pustiti na slobodu, princeza Izabela odluči skončati život izazvavši požar u lovačkoj palači. Međutim, dvorani će je na vrijeme spasiti, a Sulejman će se htjeti osobno uvjeriti da je Izabela dobro i ujedno narediti da se zajedno sa svojom svitom preseli u Hatidžinu palaču. Bali-beg slaže Grittiju da je Izabela umrla u požaru…

Epizoda: 12/78 [Nedjelja, 21.10.2012.] Doznavši od Zumbul-age da bi joj sultan mogao uzeti život ukoliko ne posluša njegove naredbe, princeza Izabela započne štrajkati glađu. Ibrahim-paša se upoznaje s novim zatvorenikom, princem Frederikom, sultan ostane zaprepašten činjenicom da ga majka odbija vidjeti, a Hatidže proklinje kipove u dvorištu zbog svih nedaća koje su pogodile njezinu obitelj.

Epizoda: 11/78 [Četvrtak, 18.10.2012.] Princ Frederik pokušao je prerušen provaliti u lovačku palaču, no stražari ga ulove na vrijeme i pošalju u tamnicu gdje će dočekati Ibrahima. Frederikova zaručnica, princeza Izabela, zabrinuta je i boji se da će Sulejman zatražiti njegovo smaknuće, a Bali-beg dobije naredbu da privede Grittija, odnosno glavnu Frederikovu vezu. Hurem dozna za gošću u Sulejmanovoj lovačkoj palači, ali zbog straha da je njezin gospodar pronašao novu zanimaciju, Hurem naredi Gul-agi da pronađe osobu koja joj može otkriti više o neznanki.

Epizoda: 10/78 [Srijeda, 17.10.2012.] Bali-beg ne posustaje u želji da zarobi srce mladoj Armen, djevojci s bazara. Iako joj je obećao da je neće uznemiravati, Bali-beg neće biti u stanju održati izrečeno, pa će se usred noći popeti na drvo koje vodi do njene sobe. Sultan saznaje da se princeza Izabela odlično oporavlja od pada, ali ga ugodno iznenadi njezin poziv za posjetom. Lukava Hurem pronalazi način kako zagorčati život Mahidevran, ali joj za to treba potpora sultanove majke koja bi trebala odobriti proširenje harema. Gul-aga obavijesti Hurem da se nešto čudno događa u lovačkoj palači. U međuvremenu, Hatidže brine zdravlje njezinog sina koji ne prestaje plakati, ne znajući da dijete truje otrov koji mu Ibrahim rukama prenosi s začaranog dnevnika.

Epizoda: 9/78 [Utorak, 16.10.2012.] Hatidže je rodila, ali njezino tek rođeno dijete ne diše! Dvorska babica pokušava mu pomoći, ali bezuspješno! Hurem zna kako spasiti malog Mehmeta, ali se dvoumi jer se radi o Ibrahimovom nasljedniku. Ipak ga odluči spasiti, zbog čega postane dvorska junakinja… Kasnije, u otvorenom razgovoru upita Ibrahima kako da oboje zaborave skandal s Leom. Sulejman spriječi Izabelu u bijegu, prilikom kojeg princeza ozlijedi gležanj, princ Frederik saznaje da je njegova zaručnica pala u ruke sultana i spreman je pokrenuti vojsku kako bi obranio njezinu čast, Gul-aga primijeti da Zumbul-aga sve više vremena provodi u lovačkoj palači, a Ibrahim očita lekciju Bali-begu i Grittiju zbog tučnjave u kavani.

Epizoda: 8/78 [Ponedjeljak, 15.10.2012.] Hurem poklanja Hatidže medaljon za koji tvrdi da će nju i dijete štititi od uroka, dok je, s druge strane, u potrazi za predmetom koji je Ibrahimu jako drag, a kojeg će odnijeti astrologu Jakubu. Znajući da sultanova majka drži do tradicije, Hurem iskoristi trenutak kako bi je sama obavijestila o polugolim kipovima u vrtu Ibrahimove palače. Majka će žustro opomenuti Sulejmana zbog tog skandala. Međutim, Sulejman će zanemariti majčine kritike i ponovno posjetiti princezu Izabelu, kojoj je u lovačkoj palači poslao lijep stol za objedovanje. Bali-beg će opet sresti lijepu djevojku koju je nedavno spasio od nasilnika na bazaru, princeza Izabela pokušava pobjeći iz lovačke palače, a Hatidže prolazi kroz težak porod.

Epizoda: 7/78 [Nedjelja, 14.10.2012.] Sulejman odluči zadržati Izabelu kao gošću u lovačkoj palači, smatrajući da će mu dobro doći kod pregovora s Habsburgovcima i Španjolcima. Međutim, Izabela ne prihvaća podčinjenost i traži načine kako dojaviti zaručniku, princu Frederiku, gdje se nalazi, kako bi se osvetila Sulejmanu za pritvor. Za to vrijeme Jakub priprema otrov koji će polako, ali sigurno, ubiti Hureminog najvećeg neprijatelja, Ibrahima.
U palaču se vraća i Bali-paša, koji je iz Budima donio vrijedne knjige i kipove za Sulejmana i Ibrahima. Princezi Hatidže se ne sviđaju kipovi koje je Ibrahim donio u njihovu palaču, smatrajući da će donijeti nemir u njihovom domu, baš kao što joj je prorekao i astrolog Jakub.

Epizoda: 6/78 [Nedjelja, 14.10.2012.]Pirati žele zaraditi novac na otetoj kastiljskoj princezi, Izabeli Fortuni, pa je odluče prodati Alviseu Grittiju koji je dovodi u Topkapi palaču. Po Ibrahimovoj zapovijedi, Zumbul-aga otkupljuje princezu Izabelu i njezinu svitu od pirata. Međutim, Izabela inzistira na slobodi i silno želi obavijestiti obitelj o svom zarobljavanju u sultanovoj palači. Sljedećeg dana Sulejman upozna lijepu Izabelu… Majka sultanija zabrinuta je za Hatidže i njezinu trudnoću s obzirom da još nema sluškinju u svojoj palači. Na nagovor gospe Daje, sultanova majka zamoli kalfu Nigar da se preseli u Ibrahimovu palaču kako bi bila uz njezinu trudnu kćer. Za to vrijeme, Hurem pokušava u Sulejmanu pobuditi sumnju prema Ibrahimu.

Epizoda: 5/78 [Petak, 12.10.2012.] Sulejman je dobio bitku na Mohačkom polju i postao vladarom Ugarske! No, prije povratka kući, Sulejman nagradi Ibrahima ratnim plijenom, odnosno lijepim, umjetničkim kipovima koje će Ibrahim postaviti u svom vrtu. Dobre vijesti dolaze i do Topkapi palače. Međutim, Hurem se ne svidi dio o Ibrahimovoj hrabroj predanosti u borbi, pa zamoli Gul-agu da ponovo u palači dovede astrologa Jakuba. Za to vrijeme, u Egejskom moru osmanski pirati napali su brod princeze Izabele, španjolske plemkinje zaručene za habsburškog princa Frederika, koja je krenula na put prema Napulju. I dok pirati zarobljavaju princezu Izabelu, u sultanovoj palači Mahidevran ponovo traži kalfu Nigar da špijunira harem.

Epizoda: 4/78 [Četvrtak, 11.10.2012.] Hurem izabere robinju Nilufer za svoju glavnu sluškinju. No, mlada djevojka će već na proslavi Bajrama zapasti za oko kalfi Nigar. Kada joj priopće da ju je Hurem već izabrala za sluškinju, Nigar će shvatiti da ju je Hurem zauvijek otpisala. U Sultanovom taboru razvija se borbena taktika jer se traži rješenje kojim će Ugare zateći nespremne. Započinje rat na Mohačkom polju! Na Mahidevranino zadovoljstvo, Hatidže ukori Hurem što je Sulejmanu u pismu rekla za Hatidžinu trudnoću, jer je to njezina privatna stvar. No, brbljava Huremin još jednom uvrijedi Hatidže zbog čega će sulejmanova sestra izgubiti kontrolu i još je više izvrijeđati!

Epizoda: 3/78 [Srijeda, 10.10.2012.] Sulejman želi znati o čemu su Ibrahim i Hurem razgovarali u njegovoj odsutnosti. Osjeća nelagodu jer se između dvoje njemu najvjernijih ljudi stvara izrazita napetost. Za to vrijeme ugarski vojnici napali su dio osmanlijske vojske, a Bali-paša ih je uspio zaustaviti. Za to vrijeme na dvoru princeza Hatidže doznaje da je trudna. I dok Hatidže moli da se Ibrahim vrati živ iz zdrav, Hurem zaželi da on u bitci pogine.

Epizoda: 2/78 [Utorak, 09.10.2012.] Sulejman poruči vezirima de je počeo novi rat, a cilj je Ugarska i smrt njihovog kralja Ludovika, koji još uvijek nema podršku Vatikana! Ibrahim i njegove snage odlaze u Filibe, gdje će čekati novu sultanovu naredbu. Velikom veziru neće se svidjeti činjenica da se sultanovoj vojsci pridružio i Matrakči, kojeg je sultan u međuvremenu pomilovao. Za to vrijeme u palači u Edrinama, sultanova obitelj uživa na svečanoj večeri povodom Sulejmanovog odlaska u rat, tijekom koje Hurem dobije trudove. Sultan dobiva još jednog sina, Bajazita. U Vatikan stiže Alvise Gritti kako bi se potajno sastao s papom… Mladi Mustafa želi se priključiti vojsci i iskazati u borbi jer misli da je dovoljno čekao pa se potajno iskrade iz palače. Ibrahimova i Sulejmanova vojska se sretnu i zajedno kreću u borbu protiv Ludovika.

Epizoda: 1/78 [Utorak, 09.10.2012.] Viktorija je blizu ostvarenja svog cilja. Prilika se ukazala kad je ostala nasamo sa sultanom, što je iskoristila i u prislonila mu bodež na vrat! No ratnik Sulejman bio je brži i zaustavio je u pokušaju ubojstva, a Ibrahim je optužen što ju je doveo u harem. Za to vrijeme Leo odluči pojesti otrovne kolače i tako spasiti Hurem od sigurne smrti. S obzirom da je Sadikina pisma kralju Ludoviku prenosio upravo Matrakči, Ibrahim mu naredi da je i ubije. Hurem je ljuta na kalfu Nigar što je pokazala pisma Ibrahimu, a Gulšah na koljenima moli Mahidevran da joj oprosti. Sultanova vojska sprema se za novu borbu…


Sadržaji epizoda prve sezone


KOMENTARI

Do sada je na ovu temu ostavljeno 1 komentara. Dodaj svoj komentar... Ostavljeni komentari:
Dodaj svoj komentar...

OBJAVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

metox.blog.hr


NAJNOVIJE

Najnovije vijesti o televiziji (od 1.12.2012.)
možete čitati na našoj novoj stranici, na novoj adresi, s novim dizajnom i s većim brojem vijesti...
Vijesti potražite na linku ovdje.

IZDVOJENO

Sulejman Veličanstveni - sadržaji epizoda

Budite informirani o svim televizijskim vijestima
putem naše Facebooku stranice.


INFO

Metox blog se od 1.12.2012. nalazi na novoj adresi:
Metoxx • http://metoxx.wordpress.com Staro ime i adresa:
Metox • http://metox.blog.hr
Statistički podaci: • Blog otvoren: 05.07.2009. u 10:00h (itvr.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 11.06.2012. u 20:00h (metox.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 01.12.2012. u 18:00h (metoxx.wordpress.com) • Ukupan broj posjeta na (ITVR & Metox blogu)
od 05.07.2009. u 10:00h:
HTML Counter
© Copyright 2009.-2012.