Metoxx | sve o televiziji na jednom mjestu

Naslovnica Najnovije vijesti Specijali Teme Preporuke Mišljenja Serije Večeras na TV-u Epizode serija O nama Kontakt


Potražite nas na novoj adresi.



Sve o seriji Sila pročitajte ovdje.



Jesen na RTL-u i RTL-u 2: Drama, smijeh, uzbuđenje

Objavljeno: utorak, 28.08.2012. 17:09 Komentari: 1 komentara do sad

UVOD
RTL televizija: Sulejman Veličanstveni, nove sezone Mentalista i Kućanica, nove epizode CSI i CSI: Miamija, blockbuster filmske premijere najvećih svjetskih filmskih studija - Paramounta, Disneyja i Universala, nova sezona dramske serije Ruža vjetrova, nove epizode Galilea i Krv nije voda, novi tjedni magazin, novi BBC dokumentarci – ove jeseni RTL Televizija nudi najbolje!

RTL2: Najgledaniji program mlađe generacije, donosi najpopularnije humoristične serije, nove epizode InDizajna s Mirjanom Mikulec, povratak Antonije Mandić i talk showa Studio 45, novi trend magazin IT gadget, novi nastavke Cura iz Jerseya i Kardashiansa, novi kulinarski show i još mnoštvo toga!

Piše: Metox Blog
U nastavku pročitajte sve o jesenskoj shemi 2012. na kanalima RTL-a i RTL-a 2.


SULEJMAN VELIČANSTVENI
Najraskošniju i najuzbudljiviju tursku povijesnu dramu ikad - Sulejman Veličanstveni RTL Televizija započla je prikazivati 27. kolovoza. U turskoj televizijskoj produkciji niti na jednu seriju nije utrošeno toliko truda. Pripreman tri godine, ovaj povijesni spektakl o vladaru Osmanskog carstva nesumnjivo će postati najveći televizijski događaj ove sezone u Hrvatskoj!

• MENTALIST, 4.sezona
Početkom jeseni očekuju nas i premijerni nastavci 4. sezone Mentalista, u kojima pratimo kako će se rasplesti stvari za Simona Bakera kao Patricka Janea nakon što je ubio Reda Johna, ubojicu svoje žene i kćeri. U novim nastavcima očekuje nas mnoštvo gostovanja od kojih ćemo za sada izdvojiti lijepu Morenu Baccarin te kultnog glumca Malcoma McDowella.

KUĆANICE, 7.sezona
Gledat ćemo i nove nastavke 7. sezone Kućanica, što su nam to spremile domaćice iz Wisteria Lanea. Histerične i komične epizode ove sezone tek su početak pravih drama!

• CSI / CSI: MIAMI
Nastavljamo pratiti i premijerne epizode dobro znanih forenzičara iz Las Vegasa i Miamija, u poznatim večernjim terminima rezerviranim za CSI i CSI Miami.

BUDVA NA PJENU OD MORA, 2.sezona
Odlično prihvaćena Budva na pjeni od mora, crnogorska hit humorna dramska serija o ljubavi između dvoje mladih ljudi iz različitih klasnih sredina, također kreće u emitiranje 2. sezone.

MACGYVER
U popodnevnim satima na RTL Televiziji ćemo gledati avanture kultnog MacGyvera u istoimenoj seriji, tajnog agenta poput niti jednog drugog. On je povučen, dobro odgojen i, povrh svega, odbija nositi pištolj na zadatke. Glavna uloga pripala je Richardu Deanu Andersonu, čiju glumačku karijeru je popularnost neobičnog istražitelja MacGyvera zauvijek obilježila. U sedam godina i isto toliko sezona, MacGyver je postao toliko omiljen da su izvedenice njegovog imena među obožavateljima, ali i onima koji to nisu, dobile zasebno značenje, a serija postala obavezno štivo i dio pop kulture.



• RUŽA VJETROVA, 2.sezona
Nakon uspješne prve sezone, Fremantle media je u suradnji s RTL-om pripremio gledateljima u novoj sezoni Ruže vjetrova još uzbudljivije nastavke prepune intriga i strasti. U 2. sezoni nastavljamo pratiti priču kultne obitelji Odak, no ujedno nas čeka početak nove velike ljubavne priče! Već znanim glumcima iz prve sezone pridružuju se novi likovi koje tumače popularna i potvrđena glumačka imena - Miraj Grbić, Žarko Radić i Dolores Lambaša.

• GALILEO
Odakle stižu traperice, koji je najbizarniji desert na svijetu, je li crni kruh uistinu zdraviji od bijelog – pogodili ste, to su neka od pitanja koje ćemo postaviti i na njih odgovoriti u novih nastavcima znanstveno-popularne emisije Galileo. I ove jeseni Nino Štambuk i Goran Fistanić vode nas kroz emisiju u kojoj doznajemo zanimljive, zabavne i poučne stvari o svijetu oko nas.

• INFORMATIVNI & SHOWBIZZ PROGRAM
Redizajnirani Exkluziv Tabloid i dalje će nas zabavljati uz nove showbiz teme, dok će od 1. listopada glavna informativna emisija RTL Danas proširiti sadržaj novom i dužom vremenskom prognozom – RTL Vrijeme, u kojoj sudjeluju meteorološki stručnjaci. Iskusan tim informativnog programa RTL-a ove jeseni pokrenut će i potpuno novi tjedni magazin, u kojem nas očekuju razna iznenađenja i novosti.

• KRV NIJE VODA, 3.sezona
Dramatični i originalni format Krv nije voda ulazi u 3. sezonu. Nakon što je ostvarila impresivne rezultate gledanosti, tj. nakon što su gledatelji jasno poručili da žele nastavak serijala o životnim pričama iz susjedstva, Krv nije voda vraća se novim epizodama!



Mnogi poznati filmski hitovi recentne produkcije oduševit će filmske zaljubljenike koji ove jeseni očekuju vrhunsku igranu filmsku ponudu, ne samo na velikim platnima, već i na programima nacionalnih televizija.

• PARADA
Po prvi puta na malim ekranima, iz bogate arhive vrhunskih naslova RTL Televizije, gledati humornu srpsku dramu Parada Srđana Dragojevića, koja je postigla velik uspjeh na kino blagajnama u Srbiji, prodavši u prvih jedanaest tjedana impresivnih 350.000 karata, dok je u Hrvatskoj u osam tjedna zabilježeno 150.000 posjetitelja. Dragojević je, revoltiran situacijom u Srbiji i nejednakošću njenih građana u smislu podjele na seksualnu orijentaciju, snimio uistinu odličan film koji razotkriva društvene stereotipe, neracionalne fobije te neuke i opasne društvene skupine koje su danas, baš kao i 2001. kada su nogometni huligani i neonacisti napali i brutalno pretukli članove gay zajednice na Prideu u Beogradu.

• THE SHOW MUST GO ON
Po prvi puta na TV ekranima bit će prikazan i 101 dan (The show must go on) Nevija Marasovića, koji je tek treći znanstveno-fantastični film u hrvatskoj povijesti i prvi nakon tri desetljeća SF suše. Prikazan prošle godine u hrvatskim kino dvoranama, Marasovićeva distopija bila je pravo osvježenje na velikim platnima. U vrijeme nakon ulaska Hrvatske u EU, autor prikazuje zemlju koja se nalazi u ratu, dok se stanari kuće u svom TV reality showu, nesvjesni armagedona izvan zidova privremenog doma, bave svojim televizijskim poslom.

Ove jeseni RTL Televizija postat će dom najvećim holivudskim imenima: Adamu Sandleru, Johnnyju Deppu, Kieri Knightly, Mattu Damonu, Nicolasu Cageu i mnogim drugima!

• STRANI FILMSKI NASLOVI
Zvjezdane staze (Star Trek, 2009.), obiteljska fantazija Priče za laku noć (Bedtime Stories), Wall-E, Juhu-hu (Ratatouille) - priča o štakoru Remyju koji radi u francuskom restoranu, avantura glodavca Despera u Priči o mišu zvanom Despero (The Tale of Desperaux), Bourneov ultimatum, Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera (The Curse of the Black Pearl), Nacionalno blago (National Treasure), Chuck, sada možete poljubiti Larryja (I now pronounce you Chuck & Larry) te mnogi drugi blockbusteri prikazat će se u jesenskoj shemi.



• SERIJE
Hit serije Teorija velikog praska, Malcolm u sredini, Dva i pol muškarca i Moderna obitelj nastavit će nas zabavljati i na jesen, dok uzbudljivu i hvaljenu akcijsku serija Odstrel, koja se prikazivala na RTL Televiziji i stekla puno poklonika, nastavljamo pratiti u 2. sezoni na RTL2!

• KARDASHIANS
Ponovno se družimo i virimo u živote glamurozne obitelji u showu Kardashians, čiji članovi su omiljena tema svih žutih tiskovina širom svijeta. Nitko nije postao toliko poznat po prepoznatljivosti kao što je ova obitelj! Gledamo nove epizode nenadmašnog realityja!

• CURE IZ JERSEYA
New Jersey nije New York, a tko će nam bolje potvrditi ovu zemljopisnu činjenicu i oživjeti par stereotipa, nego cure iz Jerseya, iz istoimene dokumentarne sapunice koju pratimo u novoj sezoni.

• DAVID ROCCO'S DOLCE VITA
Pratit ćemo i novu gastronomsko-pustolovnu seriju David Rocco's dolce vita, u kojoj će nam David i njegovi prijatelji približiti jednostavna klasična talijanska jela te dokazati kako je spremanje dobre i elegantne hrane jednostavno i brzo.

• DOKUMENTARCI
Poučni dokumentaraci poput Mayday: Tajna crne kutije (Mayday: Air crash investigation), koji istražuje zrakoplovne katastrofe kako bi se doznalo što je zapravo pošlo po zlu kroz dramatične rekonstrukcije stvarnih nesreća temeljenih na materijalima pronađenim u crnim kutijama te Lovci na bombe (Bomb patrol: Afganistan), koji nam približava posao specijalnih postrojbi za eksplozive američke vojske u Afganistanu, koje pronalaze i uništavaju smrtonosne naprave, upotpunjuju bogatu programsku ponudu RTL2. Sve te uzbudljive emisije pratit ćemo od 8. rujna.

• STUDIO 45
Večernji program bez Antonije Mandić i Studija 45 nije potpun pa se popularna voditeljica vraća u svoj studio i zajedno s gostima iz društvenog života otvara mnoštvo aktualnih i zanimljivih tema. Nove emisije prikazuju se od 10. rujna.

• IN DIZAJN S MIRJANOM MIKULEC
Mirjana Mikulec će nam i dalje pokazivati kako opremiti i uljepšati životni prostor u novim epizodama “InDizajn”, koje će se početi prikazivati sredinom rujna.


KOMENTARI

Do sada je na ovu temu ostavljeno 1 komentara. Dodaj svoj komentar... Ostavljeni komentari:
Dodaj svoj komentar...

OBJAVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

metox.blog.hr


NAJNOVIJE

Najnovije vijesti o televiziji (od 1.12.2012.)
možete čitati na našoj novoj stranici, na novoj adresi, s novim dizajnom i s većim brojem vijesti...
Vijesti potražite na linku ovdje.

IZDVOJENO

Sulejman Veličanstveni - sadržaji epizoda

Budite informirani o svim televizijskim vijestima
putem naše Facebooku stranice.


INFO

Metox blog se od 1.12.2012. nalazi na novoj adresi:
Metoxx • http://metoxx.wordpress.com Staro ime i adresa:
Metox • http://metox.blog.hr
Statistički podaci: • Blog otvoren: 05.07.2009. u 10:00h (itvr.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 11.06.2012. u 20:00h (metox.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 01.12.2012. u 18:00h (metoxx.wordpress.com) • Ukupan broj posjeta na (ITVR & Metox blogu)
od 05.07.2009. u 10:00h:
HTML Counter
© Copyright 2009.-2012.