Metoxx | sve o televiziji na jednom mjestu

Naslovnica Najnovije vijesti Specijali Teme Preporuke Mišljenja Serije Večeras na TV-u Epizode serija O nama Kontakt


Potražite nas na novoj adresi.



Sve o seriji Sila pročitajte ovdje.



Izgubljena čast, 2.sezona (epizode)

Objavljeno: srijeda, 06.06.2012. 15:44 Komentari: 1 komentara do sad

• Pročitajte članak o serijiEmitiranje: od ponedjeljka do petka u 21:00h na Novoj TV

U idućim epizodama:Epizoda: 60/61 [Četvrtak, 22.11.2012.] Fatmagulin rođendan dobra je prilika da se barem malo umanji napetost dana koji preostaju do suđenja. Kerim Fatmagul razveseli iznenađenjem, no ona se iste večeri uznemiri i uloži velik trud da to ne pokaže. Na kraju večeri pravo će iznenađenje prirediti Fatmagul.

Od 1.12. u 18:00h potražite naš blog na novoj adresi: http://metoxx.wordpress.com
Najnovije vijesti o televiziji na jednom mjestu! Vaš Metoxx.

Epizoda: 61/61 [Petak, 23.11.2012.] Hoće li u posljednjem nastavku presuda u Fatmagulinu slučaju biti donesena? Čini se da će taj posljednji posjet sudu za Fatmagul, koja je pred zgradu suda stigla s riječima: Neka ovo bude posljednji put, i još jedan put bila prisiljena naći se oči u oči sa svojim neprijateljima. Ovog se puta među osumnjičenima nalaze i Mukades, odvjetnik Munir Teldži i Rešat Jašaran. Hoće li crne sjene koje su se nadvile nad Fatmagul napokon nestati? Unatoč brojnim nedaćama suđenje je došlo do svojeg kraja, a ovog puta za zločin nad Fatmaful odgovaraju, osim počinitelja, i njezina šogorica Mukades, odvjetnik Munir i moćni Rešat Jašaran.

Od 1.12. u 18:00h potražite naš blog na novoj adresi: http://metoxx.wordpress.com
Najnovije vijesti o televiziji na jednom mjestu! Vaš Metoxx.

Prikazane epizode:Epizoda: 59/61 [Srijeda, 21.11.2012.] Fatmagul i Kerim, nesvjesni oluja koje bjesne Istanbulom, uživaju u svom odmoru.Taj mali medeni mjesec s iznenađenjem koje stiže iz prošlosti postaje još zanimljiviji. Ovoga će se puta Fatmagul zbog Kerimove prošlosti naći na ispitu.

Epizoda: 58/61 [Utorak, 20.11.2012.] Slaba karika među Jašaranima napokon je otkrivena, na vidjelo je izašlo da je osoba koja je prijavila Selima zapravo Munir. Rahmi sazna da im je Mukades opet radila iza leđa pa je naposljetku prisiljen donijeti odluku vezanu uz njihov brak. Za vrijeme svađa koje izbijaju kod kuće Murat sazna da mu Rahmi nije otac.

Od 1.12. u 18:00h potražite naš blog na novoj adresi: http://metoxx.wordpress.com
Najnovije vijesti o televiziji na jednom mjestu! Vaš Metoxx.

Epizoda: 57/61 [Ponedjeljak, 19.11.2012.]Fatmagulin i Kerimov iznenadni odmor postaje još ugodniji kad saznaju da je Selim uhvaćen. Kako se njihova borba privodi kraju, oboje uživaju u radosti dana o kojima su sanjali, a koji se sada bliže.

Epizoda: 56/61 [Četvrtak, 15.11.2012.] Kerim i Fatmagul nakon turbulentnih prvih dana svog braka u kratkom se razdoblju naviknu na svoju kuću i novi život. Dok se Kerim sav posvetio poslu, Fatmagul sve svoje snage ulaže u kuću i Ružinu kuhinju. Cijelo to vrijeme Fatmagul rastužuje što je, otkad im se Mukades povukla iz života, prvi put udaljena od djece. Rešat Jašaran shvati da su, suočeni s Fatmagulinom velikom borbom, došli do kraja puta pa dolazi u Ružinu kuhinju ispričati se Fatmagul. No čak ni ovaj Rešatov korak nije bezopasan. Zajedno s kajanjem u Ružinoj kuhinji ponovno se otvaraju stara poglavlja. Na meti Rešata Jašarana, koji pokušava objasniti da nije jedini krivac za sve što se dogodilo Fatmagul, nalazi se i Mukades.

Epizoda: 55/68 [Srijeda, 14.11.2012.] Fatmagul, koja se nakon nekoliko dana vraća u Ružinu kuhinju, očekuje još jedno iznenađenje... Asu se, s djetetom u naručju, došla oprostiti od Fatmagul...

Epizoda: 54/68 [Utorak, 13.11.2012.] Prvi posjet domu novovjenčanog para poklopi se sa sasvim drugom vrstom krize. Za Mukades je stiglo vrijeme da odgovara za sve probleme koje je stvorila. Nakon svih tih godina sve veze između Fatmagul i Mukades popucaju. Nakon tog događaja Rahmi prvi put donese odluku u ime svoje obitelji i počne je provoditi. Fatmagul sazna da Kerim i dalje gaji neke sumnje vezane uz nju i to pokušava prihvatiti. Više neće dopustiti da među njih stane išta što pripada prošlosti.

Epizoda: 53/68 [Ponedjeljak, 12.11.2012.] Mustafa ni na samrti nije bezopasan pa Fatmagul i Kerimu želi ostaviti grižnju savjesti koju će nositi na plećima do kraja života. Međutim ni Fatmagul ni Kerim ne osjećaju se krivima. Kad Fatmagul s Kerimom podijeli osjećaje koje je u njoj probudilo pristiglo pismo, dokaže mu da je sve što pripada prošlosti ostavila za sobom i da je započela nov život.

Epizoda: 52/68 [Četvrtak, 08.11.2012.] Sami i Asu pokušavaju stići na svadbu da bi ga identificirali. Njega je pak Mustafa unajmio da ubije Kerima i on se unatoč svim sigurnosnim mjerama uspijeva uvući u Kadirov vrt. U isto vrijeme Mustafa odabire poreći sve optužbe protiv sebe u izjavi koju je zatražio Kadir.Kerim i Fatmagul nesvjesni su velike opasnosti koja ih okružuje i uživaju u svojoj svadbi. Na obredu vjenčanja jedno drugomu zavjetuju se na zajednički život do smrti.

Epizoda: 51/68 [Srijeda, 07.11.2012.] Dugo očekivano vjenčanje Fatmagul i Kerima započinje s velikim uzbuđenjem. Fahretin i Kadir pak nisu uspjeli pronaći Mustafina čovjeka i sada čekaju sa strepnjom.

Epizoda: 50/68 [Utorak, 06.11.2012.] Fatmagul i Kerim svjesni su toga da će im svadbena noć biti veliki ispit, premda to jedno drugomu ne mogu priznati i oboje pokušavaju potisnuti vlastite strahove. Tu će im seanse s doktoricom Nezihe biti od velike pomoći. Na dan vjenčanja radosno uzbuđenje u kući dostiže vrhunac. Asu tada doznaje Mustafine planove za vjenčanje i u posljednjem trenutku uspijeva upozoriti Kadira i ostale. Fatmagul i Kerim ne znaju što se događa i pripremaju se za najvažniji dan svoje ljubavi koju su, unatoč svemu, uspjeli održati na životu.

Epizoda: 49/68 [Ponedjeljak, 05.11.2012.] Kad Fahretin dođe u Istanbul s kćeri Deniz i suprugom iz Australije, pripreme se dodatno ubrzaju i sve uskoro biva spremno. Mustafa pak zna da sada više nema što izgubiti i kreće u akciju da bi zauvijek bio zapreka Kerimovoj i Fatmagulinoj sreći.Nakon šoka koji je izazvao bankrot Rešat Jašaran izgubio je tlo pod nogama. Erdogan se pak u zatvoru predaje sudbini i čeka suđenje. Selim pokušava izdržati situaciju u kojoj se nalazi i približava se kraju koji ga očekuje.

Epizoda: 48/68 [Četvrtak, 01.11.2012.] Tijekom vremena provedenog u zatvoru Mustafa se, nakon svih snova o Fatmagul, napokon suočava s istinom. Kad se uvjeri da će se Fatmagul udati za Kerima, gubi sve nade u budućnost. Kad im Mustafa i iz zatvora uspije prodrijeti u živote, Kerim i Fatmagul prisiljeni su biti još oprezniji.

Epizoda: 47/68 [Srijeda, 31.10.2012.] Na strani Jašarana odvija se veliki rasplet. Erdogan biva uhićen, a pitanje je vremena kada će Selim biti pronađen. Rešat Jašaran bankrotirao je i nakon svih poraza počinje gubiti kontrolu.Fatmagul je uzbuđena zbog vjenčanja i dovršava svoju vjenčanicu. Kerim i ona sad su još bliži, unatoč svemu i svakomu. Počinju zaboravljati ružne uspomene, no Mustafu ne mogu. Njegova će se sjena, čak i iz zatvora, nastaviti nadvijati nad njihovom srećom.

Epizoda: 46/68 [Utorak, 30.10.2012.] Perihan pokušava saznati tko je zapravo Lale Gozal i priča koju otkriva šokira je... Kad se sve otkrije, Lale Gozal nekoliko je koraka ispred Rešata Jašarana...Sve se nevolje zaboravljaju na Kerimovu rođendanu i čitava se obitelj okuplja u vrtu nove kuće... Do svadbe još preostaje nekoliko dana i Kerim i Fatmagul ubrzavaju pripreme. Kuća u kojoj će zajedno živjeti svakoga dana sve više sliči “kući” i to ih oboje veseli. Dok se njih dvoje svakim danom sve više zbližava, Mukades misli da su pisma zaboravljena i svakoga dana biva sve mirnija.

Epizoda: 45/68 [Ponedjeljak, 29.10.2012.] Fatmagul doznaje da su Fahretin i Kerim otišli u Bodrum u potrazi za liječnikom koji je potpisao lažni nalaz i sama se suočava s njime. Taj će susret za obje strane značiti ponovno oživljavanje uspomena. I dok se Fatmagul suočava s krivcima za svoju noćnu moru, Kerim se pak bori s grižnjom savjesti...

Epizoda: 44/68 [Četvrtak, 25.10.2012.] Fatmagul odlazi Kerimu u Bodrum iz straha da će se njihov odnos dodatno pogoršati, a kad je Kerim vidi pred sobom, sve njegove brige nestaju i on pokušava ne misliti na Mustafu. Fatmagul čini zaista velik korak u ponovnom zbližavanju s njime.Mukades se pak boji da će njezina prljava igra biti otkrivena i prati razvoj događaja u Bodrumu. S druge strane pisma koja Mustafa neprestano šalje Fatmagul prisiljavaju je na novi udarac.

Epizoda: 43/68 [Srijeda, 24.10.2012.] Dok se nagomilavaju pitanja, veo tajne s Lale polako se počinje spuštati.Kerim se pokušava suočiti sa strahovima u vezi s Fatmagul, no istodobno nakon mnogo godina s Fahretinom uspostavlja pravi odnos oca i sina. Babica s iznenađenjem pronalazi lijep način da popravi odnos Kerima i Fatmagul koji je postao klimav njegovim odlaskom.

Epizoda: 42/68 [Utorak, 23.10.2012.] Kad Kerim ode, Rahmi preuzima poslove oko nove kuće... A kada susjedstvo otkrije tko će stanovati u njoj, postaje jasno da Fatmagul ondje očekuju neprilike. Selim i Erdogan sve teže podnose život bjegunaca u inozemstvu, a Selimovo zbližvanje s Ajče dodatno ugrožava njihov odnos. Noć koja za Erdogana počne loše završit će događajem koji će ugroziti sve njihove planove za bijeg. Na strani Jašarana pak Lale u rukama ima sve konce, a njezin tajanstveni život privlači Perihaninu pozornost.

Epizoda: 41/68 [Ponedjeljak, 22.10.2012.] Kad Kerim uoči vjenčanja ostavi sve i ode ocu u Bodrum, Fatmagul postane veoma nemirna. I dok ona na sve načine pokušava otkriti razlog tog odlaska, Mukades se boji da će igra koju je zaigrala imati strašne posljedice.Kad Kerim ode, Rahmi preuzima poslove oko nove kuće... A kada susjedstvo otkrije tko će stanovati u njoj, postaje jasno da Fatmagul ondje očekuju neprilike.Selim i Erdogan sve teže podnose život bjegunaca u inozemstvu, a Selimovo zbližvanje s Ajče dodatno ugrožava njihov odnos.

Epizoda: 40/68 [Četvrtak, 18.10.2012.] Selim i Erdogan i dalje žive životima bjegunaca, a njihova pustolovina u inozemstvu svakoga dana postaje sve teža. Kad se za njima izda tjeralica, obruč oko Selima i Erdogana počinje se stezati. Što se više bliži Fatmagulina velika bitka, to se više približava i dan njezina i Kerimova vjenčanja. Kad objave datum, svi se ukućani uzbude. Mukades pak ljubomorno prati događaje. Odlučuje zaigrati opasnu igru i počinje provoditi u djelo plan kojim će rastaviti Fatmagul i Kerima.

Epizoda: 39/68 [Srijeda, 17.10.2012.] Kerim i Fatmagul pronašli su kuću iz svojih snova i počinju s radovima na njoj da bi što prije mogli započeti novi život. Opremajući je s uzbuđenjem, još se više zbližavaju...S druge strane Mukades sve više oneraspoložuje činjenica da Fatmagul optimistično započinje novi život. Što je Fatmagul sretnija, Mukades u kući sve više širi nemir. Mustafa počinje svakoga dana Fatmagul pisati pisma i tako pokušava izdržati dane u zatvoru. S druge strane čak i Mustafino svjedočenje u Fatmagulinu korist uznemiruje Kerima.

Epizoda: 38/68 [Utorak, 16.10.2012.] Kada stigne vijest o Selimovu i Erdoganovu bijegu u inozemstvo, nastavljaju gajiti nadu da će i njih jednoga dana snaći kazna... Kada krenu u potragu za Lodos koja je pobjegla iz Ružine kuhinje, iznenada će se naći na mjestu na kojemu bi mogli ostvariti svoje snove...

Epizoda: 37/68 [Ponedjeljak, 15.10.2012.] Asu je ostala potpuno sama s nerođenim djetetom, suočena s novom opasnosti koja prijeti njezinu bivšem mužu. Kada na Mustafinu želju dođe u zatvor, Asu zadobiva najteži udarac...Što više nestaje zapreka na njihovu putu, Kerim i Fatmagul sve se više zbližavaju.

Epizoda: 36/68 [Petak, 12.10.2012.] Erdogan i Selim u svom skrovištu na TV-u prate najnoviji razvoj događaja i panično čekaju dan bijega. Uhićenje Rešata Jašarana, a zatim i Mustafe povećava njihov strah. Bjegunci gube živce i napokon se sukobljavaju jedan s drugim. Fatmagul počinje polako dolaziti k sebi nakon preživljene strahote. Kad se tišina između Kerima i nje prekine, njih se dvoje ponovno čvrsto zagrli....Kad osvane dan suđenja za ubojstvo Vurala Namlija, Mustafa sjeda na optuženičku klupu. Za vrijeme suđenja na kojem Kerim biva oslobođen, Mustafa se suočava s Asu i Fatmagul, ali i s čitavim svojim životom. Dok se sučeva odluka čeka s velikim uzbuđenjem, Selimovo i Erdoganovo napeto čekanje završava i oni kreću na put bez povratka...

Epizoda: 35/68 [Četvrtak, 11.10.2012.] Vijest o Mustafinu uhićenju donosi u kuću veliku radost. Fatmagul i Kerim nakon dugog vremena dobivaju nagradu za svoju borbu... Za Mustafu, koji je teško ranjen prevezen u bolnicu, stigao je kraj. Nova opasnost, od dana kad je upoznala Mustafu, kuca na Asuina vrata čiji je život pravi kaos, a u pomoć joj ponovno pristižu Kerim i Kadir.

Epizoda: 34/68 [Srijeda, 10.10.2012.] Policija otkriva da su Selim i Erdogan pobjegli i počinje ih tražiti, no Erdogan ima novi plan kako bi im umaknuli.Mustafina rana svakog trenutka postaje sve opasnija, no on posljednjim snagama nastavlja bježati od policije. Sada je i za Mustafu kraj veoma blizu.

Epizoda: 33/68 [Utorak, 09.10.2012.] Fatmagul se nakon proživljenog s Mustafom zatvorila u sebe i to pojača Kerimov bijes na Mustafu. Njegovi napori da mu zajedno s Fahretinom ostane na tragu neće biti uzaludni.Mustafa uviđa da se obruč oko njega poprilično stegao, no odlučan je da ustraje do kraja.

Epizoda: 32/68 [Ponedjeljak, 08.10.2012.] Fatmagul i njezini bližnji s radošću dočekuju odluku o uhićenju Jašarana. Ona se međutim nakon svega što je proživjela boji čak i nadati i bez riječi čeka kraj parnice. Jašarani su pak strašno potreseni. Erdogan i Selim s TV-a doznaju o nalogu za uhićenje Munira i Rešata i uviđaju da će red doći i na njih. Za dvojicu će bjegunaca odsada sve biti mnogo teže.

Epizoda: 31/68 [Petak, 05.10.2012.] Pištolj koji opali u staroj tvornici cipela spašava Kerimov život i prekida Fatmagulinu noćnu moru. Mustafa pak odolijeva do kraja i nastavit će predstavljati opasnost za Fatmagulin i Kerimov život.Selim i Erdogan uviđaju da se obruč oko njih steže i obuzima ih strah od ponovnog boravka u zatvoru. Kad se otkrije mjesto na kojem je Mustafa držao Fatmagul, na svjetlo dana izlazi i njegova povezanost s Jašaranima. Erdogan i Selim u tajnosti smišljaju plan bijega i kreću u akciju.Fatmagul je uz Mustafu doživjela puno straha i boli i ne uspijeva se odmah riješiti njihova utjecaja. I dok joj njezina psihologinja i čitava obitelj nastavljaju pružati potporu, Kerim odlučuje natjerati Jašarane da odgovaraju za to.

Epizoda: 30/68 [Četvrtak, 04.10.2012.] Prvi trag Fatmagul i Mustafe koji pronalaze policija i Kerim svima će priuštiti mnogo boli i straha... Kerima tragovi polako vode sve bliže Fatmagul i Mustafi. Kada prije policije stigne do Fatmagul, on i Mustafa započinju borbu do smrti.

Epizoda: 29/68 [Srijeda, 03.10.2012.] Dok očajnički čeka na spas, Fatmagul se pokušava zaštititi od Mustafe. On pak vjeruje da ga ona i dalje voli i nastavlja se razračunavati s prošlosti, razmišljajući u isto vrijeme o tome kako bi još više mogao povrijediti Kerima.

Epizoda: 28/68 [Utorak, 02.10.2012.] Mustafina otmica Fatmagul brzo je otkrivena, no nitko ne može doprijeti do njih. Od toga trenutka Kerima nitko ne može smiriti. Pokušava sve da bi Fatmagul izbavio iz Mustafinih ruku. Među Jašaranima se proširi panika i dostiže vrhunac kada policija dođe u tvrtku. Fatmagulina otmica tjera ih u kut zbog njihove povezanosti s Mustafom.

Epizoda: 27/68 [Ponedjeljak, 01.10.2012.] S nedavnim se događajima na Kerimov i Fatmagulin život ponovno nadvija Mustafina sjena. Kerima uznemiruje i sam spomen Mustafina imena uz Fatmagulino. Međutim ta ga situacija još čvršće veže uz Fatmagul. A kad ona prvi put škarama zareže svoju vjenčanicu, atmosfera u kući se promijeni. U međuvremenu stiže dugo očekivani izvještaj mobilnog operatera. A Mustafa, koji sanja o trenutku kad će ponovno osvojiti Fatmagul, kreće u akciju.

Epizoda: 26/68 [Petak, 28.09.2012.] Asu se napokon suočava s činjenicom da je Fatmagul dio njezina života. Čuti od Mustafe, makar i neizravno, da on i dalje voli Fatmagul, za nju predstavlja težak udarac. Sve dosada bila mu je najveća potpora, ali sad odlučuje prekinuti šutnju i suočiti se s Fatmagul.

Epizoda: 25/68 [Četvrtak, 27.09.2012.] Uoči Babičina i Kadirova vjenčanja u kući vlada radosno uzbuđenje. Svi su zaposleni oko priprema za vjenčanje i posebnih narudžbi koje uoči Valentinova pristižu u Ružinu kuhinju. Mustafi Fatmagul postaje sve važnija i on čeka pravo vrijeme da provede svoje planove u djelo. Odlučan je da se pod svaku cijenu osveti Kerimu. Za Kerima i Fatmagul vjenčanje Babice i Kadira 14. veljače svojevrsna je priprema za njihovu vlastitu svadbu. A kad novovjenčani par ode na svoj medeni mjesec, Fatmagul i Kerim ostaju sami da bi proslavili svoje prvo Valentinovo. Oboma su dan i noć, kada mogu napokon zaboraviti sve proživljeno i prvi se put ponašati kao svoji vršnjaci, vrlo posebni.

Epizoda: 24/68 [Srijeda, 26.09.2012.] Fahretin Ilgaz jedini neće prestati istraživati pucnjavu na Kerima. Mustafa se oslobađa lanaca i postaje još opasniji, a u isto vrijeme Fatmagul poduzima velik korak za vjenčanje s Kerimom. Kad Kerim čuje da si Fatmagul želi sama sašiti vjenčanicu, njegove nade u budućnost narastu. Njih se dvoje svakoga dana malim koracima sve više zbližava.

Epizoda: 23/68 [Utorak, 25.09.2012.] U Mustafinim je očima Kerim kriv za sve. On samoga sebe smatra pravom „žrtvom“ nakon svih gubitaka i u bolnici priredi pravu scenu. To ostavi posve drukčiji dojam na Kerima i Fatmagul i otvara stare rane. Ponovno se zapitaju što bi bilo da nije bilo „one noći“ prije godinu dana u Ildiru. Za to vrijeme Asu i sreća pomažu Mustafi da sa sebe odagna sumnje.

Epizoda: 22/68 [Ponedjeljak, 24.09.2012.] Kad Kerim otvori oči, strah ustupi mjesto radosti u srcima svih, a posebno Fatmagul. Međutim to neće dugo potrajati. Najprije u bolnicu stiže vijest da je Mustafa pušten na slobodu, a on odmah potom, unatoč svim opasnostima, pronalazi način da dođe do Kerima. Njegova želja za osvetom ujedinjuje Kerima i Fatmagul protiv njega.

Epizoda: 21/68 [Petak, 21.09.2012.] Za Mustafu, koji je priveden zbog napada na Kerima, počinju teški dani… Vijest o Mustafinu uhićenju povećava napetost u Kerimovu i Fatmagulinu taboru… Fatmagul kreće u potragu za razlozima koji su Mustafu natjerali da poželi ubiti Kerima. S druge strane, Kerimov otac saznaje da je Kerim ranjen pa se ponovno vraća u Istanbul da bude uz sina.Dok Mustafa sve pokušava uvjeriti u lažan iskaz koji je dao policiji, Asu ne može zavarati. Asu shvaća da je Mustafa zbog Fatmagul pucao u Kerima…

Epizoda: 20/68 [Četvrtak, 20.09.2012.] Kerim je ranjen hicem iz Mustafine puške i u kućici u šumi žestoko se bori na granici života i smrti. Dok Mustafa pokušava uništiti sve dokaze zločina, Kerima ostavlja samog sa sudbinom. Sa svakom minutom životna opasnost u kojoj se Kerim nalazi sve više raste.Kada Kerim skupi zadnja zrnca snage i posljednji put nazove Fatmagul, njegov poziv u tihoj noći odjekne kao bomba. Fatmagul je prvi put suočena sa strahom da će uistinu izgubiti Kerima.

Epizoda: 19/68 [Srijeda, 19.09.2012.] Ozgein poziv u pomoć potakne Fatmagul da krene u akciju. Kad Fatmagul, Kerim i Kadir stignu do Ozge, prizor koji ih dočeka sve ih duboko potrese. Dok Ozge nakon dugotrajne šutnje poduzima prvi korak u velikoj borbi, Fatmagul je u svakom trenutku spremna biti uz nju da bi joj pružila potporu.Mustafa stupi u kontakt sa svojom obitelji i sazna da dolazak policije na vrata nema veze s Vuralovim ubojstvom. Međutim ta nova informacija nije dovoljna da bi natjerala Mustafu da se vrati s puta kojim je krenuo. Dok se Mustafa skriva na jedinome mjestu koje smatra sigurnim, njegov obračun s prošlosti postaje još veći.

Epizoda: 18/68 [Utorak, 18.09.2012.] Bijes Kerima, koji se pred Jašaranima osjeća nemoćno, polako se počinje okretati prema njemu samom pa se Kerim sve više i više zatvara u sebe. Mogućnost da im je Erdogan prodro u kuću i dirao Fatmagulinu vjenčanicu razbjesni Kerima. Vjenčanica koju Kerim rastrga svojim rukama sa sobom odnosi i Fatmagulin najveći san. Kerim se želi suočiti s Erdoganom, no Kadir ga spriječi. Kerim se osjeća bespomoćnim protiv Jašarana pa se njegov bijes polako počinje okretati prema njemu samom. Kerim se sve više povlači u sebe.

Epizoda: 17/68 [Ponedjeljak, 17.09.2012.] Zbog Munirove ucjene Rahmijeva sloboda sad ovisi o Fatmagulinu odustajanju od tužbe. Jašarani su svjesni da je ovo prvi put od početka suđenja da su Fatmagul stjerali u kut. Spremni su poduzeti sve da taj velik adut koji im je dopao ruku iskoriste do krajnjih granica.Nakon što Mukades sazna za ucjenu Jašarana, proces donošenja odluke za Fatmagul postaje još mnogo teži. Dok Kerim podupire Fatmagul kako bi donijela ispravnu odluku, Babica je pokušava spriječiti u donošenju pogrešne odluke. U taboru Jašarana svaki se novi sat tumači kao nagovještaj pobjede.

Epizoda: 16/68 [Petak, 14.09.2012.] Kad Fatmagul odjedanput pred sobom ugleda Erdogana, u strahu pokuša pobjeći, no Erdogan nema namjeru otići dok ne obavi razgovor koji je planirao... Rahmi ne želi da se Fatmagul sama vraća kući. Završio je s poslom i dok pokušava stići da dočeka Fatmagul na izlazu od liječnice, zatekne sestru u neprilici pa događaji izmaknu kontroli.

Epizoda: 15/68 [Četvrtak, 13.09.2012.] Mustafa se suočava s Jašaranima da bi se izborio za svoju slobodu, ali potezom koji povlači protiv Erdogana doživljava velik poraz. Napetost koja se razvija između Rešata Jašarana i Erdogana iz dana u dan sve više raste. Erdogan misli da će spas pronaći ako Fatmagul kaže da svojom voljom odustaje od tužbe...

Epizoda: 14/68 [Srijeda, 12.09.2012.] Fatmagul i Kerim, dok se stvari ne smire, presele se k Fahretinu. Mir i energija u toj kući, od koje su svi problemi miljama daleko, za Fatmagul i Kerima osiguraju sredinu za kojom su čeznuli.Rešat Jašaran počne koristiti snagu medija protiv Fatmagul što mu daje još više hrabrosti pa počne stvarati još jači pritisak na Mustafu. Mustafa je stjeran u kut pa počinje tražiti izlaz. Osoba koja će ga osloboditi od tog ropstva sama će mu prići.

Epizoda: 13/68 [Utorak, 11.09.2012.] Jašarani žele slomiti pritisak koji je nastao protiv njih pa daju izjavu za tisak kojoj su meta Kerim i Fatmagul. To što su Jašarani prekinuli svoju tišinu i uključili se u proces svojim tvrdnjama još više privuče medijsku pozornost na suđenje. Novinari koji se iz minute u minutu okupljaju u Fatmagulinoj blizini stvaraju točno onakvu atmosferu kakvu su Jašarani htjeli stvoriti. Mustafa pronađe Asuin trag i odlučan je nagovoriti Asu da se vrati kući.

Epizoda: 12/68 [Ponedjeljak, 10.09.2012.] Velika potpora koja Fatmagul stiže iz svih slojeva društva stvara veliki pritisak nad Jašaranima. Nakon svih događaja koji su se odvijali do dana suđenja, Jašarani su svjesni da bi to suđenje moglo rezultirati presudom koja bi za njih bila nepovoljna. Erdoganovi i Munirovi posljednji trzaji prije suđenja ne mogu pokvariti iščekivanje puno nade u taboru Fatmagulinih.Kada, nakon Mukades i Meltem, i Leman u posljednjem trenutku odluči svjedočiti u Fatmagulinu korist, dogodi se pomak koji će promijeniti sudbinu suđenja.

Epizoda: 11/68 [Petak, 07.09.2012.] Erdogan je upao u zamku i tako čeka da ga Kerim pronađe. Kad u događaje bude umiješana i policija, dobrano je stjeran u kut. Činjenica da im se Erdogan toliko uspio približiti ponovno oživi stare strahove cijele obitelji, a osobito Fatmagul.

Epizoda: 10/68 [Četvrtak, 06.09.2012.] Kada mu Fatmagul prizna da ga voli, Kerimu se odsijeku noge. Nakon tog trenutka,Kerimu i Fatmagul bit će još teže od okoline skrivati slatko uzbuđenje koje im gori u srcima.Dok se u taboru Fatmagulinih proživljavaju lijepi trenuci puni nade, Fahretinu Ilgazu ne promakne da Jašarani, unatoč tomu što do suđenja preostaje još malo vremena, i dalje šute.

Epizoda: 9/68 [Srijeda, 05.09.2012.] Fatmagul i Kerim ostanu sami daleko od Istanbula, u uvjetima koje otežava i kiša... Iste noći Mustafa upadne u Munirovu zamku i shvati da mu iz te kaljuže nema spasa. Ne preostaje mu ništa drugo nego opet se pokoriti Jašaranima. I Asu je prisiljena pokoriti se toj njegovoj odluci. U suprotnom će i dijete i ona ostati oči u oči s opasnosti.

Epizoda: 8/68 [Utorak, 04.09.2012.] Kao odgovor na Kerimovu odluku o rastavi, i Fatmagul Kerimu priopći svoju zadnju riječ. Kerim više nije jedan od četvorice njezinih neprijatelja, nego čovjek kojemu vjeruje i s kojim želi i dalje biti u braku. Nakon te točke Kerim će ili prihvatiti ruku koja mu je pružena ili će zauvijek izgubiti Fatmagul.

Epizoda: 7/68 [Ponedjeljak, 03.09.2012.] Proces koji započinje sličnošću njegovoj majci koju je Kerim pripisao Fatmagul, zadao je težak udarac njihovoj vezi... Kerim je svjestan da je prekasno čak i da se pokaje. Strah koji vidi u Fatmagulinim očima najteža mu je kazna. Fatmagul pak unatoč svemu pokušava razumjeti Kerima. Nakon godine koja je protekla njezini osjećaji prema braku i Kerimu sada su potpuno drukčiji.

Epizoda: 6/68 [Petak, 31.08.2012.] Kada stigne trenutak sjedinjenja o kojemu su mjesecima sanjali, Kerim, kroz pismo koje mu je ostavila majka, shvati da je godinama vjerovao u laž pa počinje preispitivati cijeli svoj život. Sada je za Kerima čak i brak s Fatmagul pun upitnika. Babica misli da joj Kerim nikada neće moći oprostiti pa se, kao rezultat tih događaja, nađe na pragu jedne vrlo važne odluke.

Epizoda: 5/68 [Četvrtak, 30.08.2012.] Kada stigne trenutak sjedinjenja o kojemu su mjesecima sanjali, Kerimove i Fatmaguline ruke čeznutljivo se spoje. Kerimova sloboda i službeno prekine period ljubavi i nade u njegovoj vezi s Fatmagul. Na povratku u Istanbul Kerimu ne promakne Babičina smirenost i melankolija. Kerim shvati da se dogodilo nešto što ima veze s njegovim ocem pa ponovno objavi svoju završnu odluku na tu temu. S druge strane Babica je odlučna održati riječ koju je dala Fahretinu pa čak i po cijenu da zauvijek izgubi Kerima.Na putovanju kući Kerim i Fatmagul susretnu se s Mustafom i Asu. Mogućnost da se Mustafa u svakom trenutku nalazi u njihovoj blizini sve više uznemirava Kerima.

Epizoda: 4/68 [Srijeda, 29.08.2012.] Kada im Kerim javi datum saslušanja, raspoloženje u „Ružinoj kuhinji“ u trenu se promijeni. Dok Fatmagul uzbuđeno počinje s odbrojavanjem, nad Babičinom radosti nadvila se sjena pisma koje je Kerimu ostavila majka. Babica će odluku vezanu uz to pismo koje je godinama krila donijeti nakon što se posavjetuje s Fahretinom. Ti razgovori koji se odvijaju protiv Kerimove volje uznemiravaju Fatmagul i privlače Mukadesinu potpunu pozornost.Mustafa susretne Asu na Vuralovu grobu pa mu ne preostane način da zaniječe istinu. Kada Mustafa Asu prizna svoj zločin, svjestan je da je i svoju budućnost prepustio njezinim rukama. Leman se pak zaklela da će pronaći ubojicu svoga sina pa Mustafi pruži novu priliku da rasprši sumnje sa sebe.

Epizoda: 3/68 [Utorak, 28.08.2012.] Kerim se nakon mnogo godina u zatvoru nađe pred ocem koji ga je napustio dok je bio dijete. Taj susret dokaže da duge godine koje su otada prošle nimalo nisu umanjile Kerimov bijes i mržnju. Kerim je zajedno s posljednjim prizorom u kojem se sjeća svoje majke zauvijek zatvorio sva vrata prema svom ocu.Fahretin je pak shrvan reakcijom svoga sina pa se nema namjeru predati dok nije iskušao svu sreću da se probije do Kerima. Jedina mogućnost da se smanji jaz između oca i sina jest pak u Babičinim rukama. Kada Fahretin stigne do Babice, vrijeme je suočavanja s istinama koje nitko nije znao.Kadir želi što prije učiniti Asuino priznanje službenim pa se odmah daje na posao. Dok se Fatmagul boji da bi svakog časa mogao iskrsnuti neki novi problem, Mustafa primijeti da je na sebe privukao Asuinu pozornost u vezi s noći u kojoj je Vural izgubio život. Mustafa odigra svoj jedini adut da odagna sumnje koje su usmjerene na njega. I Asu i Mustafa na rubu su da pođu putem s kojeg nema povratka.

Epizoda: 2/68 [Ponedjeljak, 27.08.2012.] Fatmagulin je posjet za Kerima kao dašak svježeg zraka. Tijekom dana koje su proveli razdvojeni i Fatmagul je počela osjećati Kerimovu odsutnost u svom životu. Iako kratki trenuci provedeni u prostoriji za posjete nisu dovoljni da utaže Kerimovu i Fatmagulinu čežnju, oboje ih jako ohrabre. Vremena je malo, a onoga što se mora reći previše...Ono što si ne uspiju reći licem u lice bit će izgovoreno u pismima koja su jedno drugomu napisali... Jedno drugomu povjeravaju svoja pisma kao da povjeravaju srca. Kada kucne trenutak rastanka, oboje su svjesni da je taj teški proces zapravo nova kušnja...Kerim se s Fatmagulinim posjetom počne odobrovoljavati, no upada u stupicu koja će mu još više otežati zatvorske dane. Babica je odlučna ponovno uvesti red u njihove živote pa zavrne rukave da bi ponovno otvorila Ružinu kuhinju.

Epizoda: 1/68 [Nedjelja, 26.08.2012.] Kada Kerim bude uhićen kao jedini osumnjičenik za zločin koji nije počinio započinje novi period koji iz korijena mijenja Kerimov i Fatmagulin život. Dok Kerim bespomoćno čeka dan kada će iz zatvora izaći pred sud, prva osoba koju želi uvjeriti u svoju nevinost je Fatmagul. S druge strane činjenica da je Fatmagul ostavio vani, nezaštićenu pred Mustafom i Jašaranima, još više otežava stanje u kojemu se Kerim nalazi. Fatmagul pak na sebi neprekidno osjeća Mustafinu sjenu i još je jedanput prisiljena promijeniti svoj red. Put koji Mustafa slijedi dok pokušava to razdoblje pretvoriti u priliku za sebe, opravda Kerimove strahove. Dok se nade Jašarana vezane uz budućnost tvrtke svakim novim danom još malo smanjuju, Erdogan se vezanih ruku pokorava odlukama Rešata Jašarana. Svaki poraz koji je doživio od Rešata Jašarana još više zaoštri Erdoganov bijes. Za to je vrijeme Selim vrlo daleko od problema koje proživljava njegova obitelj i očekuje dan kada će se osvetiti Meltem. U novoj kući Fatmagul prvi put ima sobu koja pripada samo njoj pa svojim rukama stvori malo “mjesto” i za Kerima. Za to je vrijeme i Mukades pronašla mjesto za sebe u Fatmagulinu životu.

Povezano:
Članak o prvoj sezoni
Sadržaji epizoda prve sezone
Članak o drugoj sezoni

Oznake: Izgubljena čast, 2.sezona - epizode


KOMENTARI

Do sada je na ovu temu ostavljeno 1 komentara. Dodaj svoj komentar... Ostavljeni komentari:
Dodaj svoj komentar...

OBJAVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

metox.blog.hr


NAJNOVIJE

Najnovije vijesti o televiziji (od 1.12.2012.)
možete čitati na našoj novoj stranici, na novoj adresi, s novim dizajnom i s većim brojem vijesti...
Vijesti potražite na linku ovdje.

IZDVOJENO

Sulejman Veličanstveni - sadržaji epizoda

Budite informirani o svim televizijskim vijestima
putem naše Facebooku stranice.


INFO

Metox blog se od 1.12.2012. nalazi na novoj adresi:
Metoxx • http://metoxx.wordpress.com Staro ime i adresa:
Metox • http://metox.blog.hr
Statistički podaci: • Blog otvoren: 05.07.2009. u 10:00h (itvr.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 11.06.2012. u 20:00h (metox.blog.hr) • Blog na novoj adresi: 01.12.2012. u 18:00h (metoxx.wordpress.com) • Ukupan broj posjeta na (ITVR & Metox blogu)
od 05.07.2009. u 10:00h:
HTML Counter
© Copyright 2009.-2012.